05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Olgahan Kimya, Linda ile ulusal pazarda

Olgahan Kimya, Linda ile ulusal pazarda

Temizlik ürün ve ekipmanları sektörünün önde gelen firması Olgahan Kimya, Türkiye’nin ilk üretim tesislerinden birini kuran Alınteri Kimya şirketi ile birlikte Linda markasını bünyesine dahil ederek ulusal ve uluslararası pazara giriş yaptı.

Aydın ve Ege Bölgesi’ndeki hizmet ağını her geçen yıl genişleten Olgahan Kimya, 2023 yılına da yeni bir marka ve üretim hattı yatırımı yaparak başladı. Temizlik ürün ve ekipmanları sektörünün lider markalarının Aydın Bayisi olan, PERFEGO markası ile kendi deterjanlarını üreten Olgahan Kimya, ulusal ve uluslararası pazara daha hızlı bir giriş için 1983 yılında kurulan ve ulusal bir firma olan Alınteri Kimya’yı Ocak ayında şirketler grubuna dahil etti.

Alınteri Kimya’nın önemli bir pazara sahip olan markası Linda’yı da bünyelerine aldıklarını belirten Olgahan Kimya şirket sahibi Yasin Akın, “Bu yıl başında şirketler grubumuza katılan Alınteri Kimya; 1983 yılında kurulmuş, bölgenin ve hatta ülkenin ilk üretim tesisi kuran firmalarından biri. Alınteri Kimya ve Linda ile birlikte ulusal ve uluslararası pazara giriş serüvenimiz başladı” dedi.
ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekarelik üretim ve depolama tesisinden, Türkiye genelindeki 8 adet bayisi ile Aydın ve Ege Bölgesi başta olmak üzere Marmara ve Akdeniz Bölgesi’ne hizmet veren Olgahan Kimya, kurumsal firmaların, işletmelerin, kurum ve kuruluşların temizlik ve hijyen ürünleri, temizlik ekipmanlarında çözüm ortağı oldu.


TURİZM SEKTÖRÜNÜN TEDARİKÇİSİ
Her geçen yıl artan talebe, ürün çeşitliliği, güçlü stoğu ve profesyonel ekibiyle cevap veren Olgahan Kimya, Aydın ve çevre illerdeki 2 bin 500’den fazla işletmenin temizlik ürün ve ekipmanlarındaki tedarikçisi oldu. Son yıllarda özellikle turizm sektöründe çok sayıda otel ve işletmenin temizlik ürün ve ekipmanlarındaki tercihi olduklarını ifade eden Yasin Akın, Ege Bölgesi’nde pazar paylarını geçmiş yıllara oranla önemli derecede artırdıklarını söyledi.

YILIN İLK YARISINDA 2 FUARA KATILDILAR
Olgahan Kimya, bu yılın ilk yarısında Fuar İzmir’de gerçekleştirilen HORECA Fair 2023 ve Kuşadası’nda düzenlenen 1. Otel Restaurant Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na katılarak, sektör temsilcileri ile buluştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ