05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Lezzet ve kalitenin buluşma noktası: Etiler Mangal Plus

Lezzet ve kalitenin buluşma noktası: Etiler Mangal Plus

Hasan Okut, 32 yıldır içinde bulunduğu restoran sektöründeki tecrübesini ve yenilikçi yaklaşımını ‘Etiler Mangal Plus’ markasıyla Aydın’da sürdürüyor. Kardeşköy’de bulunan Etiler Mangal Plus, bir restoranın yanı sıra, buluşma noktası ve keyifli anların yaşandığı bir mekân haline geldi.

Denizli’de 2012’de açılan ilk Etiler Mangal şubesiyle başlayan serüven, 2014 yılında Aydın Efeler İlçesi’nde ikinci şubenin açılmasıyla devam etti. Aydın’da gösterilen ilgi ve başarıdan sonra, kısa bir süre içinde Nazilli’de üçüncü şube hayata geçti. Son olarak, 2017 yılında ‘Etiler Mangal Plus’ adıyla Kardeşköy Mahallesi’nde 5 dönümlük bir alanda en üst segmentte hizmet vermeye başlayan işletme, Aydınlıların uğrak restoranlarından biri oldu.
MİSAFİRLERİNİ ÜNLÜ
SANATÇILARLA BULUŞTURUYOR

Etiler Mangal Plus, sadece lezzetli yemekleriyle değil, aynı zamanda sürekli yenilikleriyle de öne çıkıyor. Hasan Okut, işletmelerini hem güncel, hem de dinamik tutarak, her mevsim farklı tadilatlar ve yeniliklerle misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. İlk günden bu yana et ve meze konusunda uzmanlaşan Etiler Mangal Plus, düzenlenen etkinliklerle de Aydınlıları ünlü sanatçılarla buluşturuyor. Yeşim Salkım, Mustafa Keser, Eda Özülkü, Metin Özülkü, Sibel Alaş ve Reyhan Karaca gibi isimler, Etiler Mangal’da sahne alarak misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

“AYDINLILARA KENDİMİ
BORÇLU HİSSEDİYORUM”

Etiler Mangal Plus’ın başarısının ardında, mutlu personel ve memnun konuklar mottosu yatıyor. Hasan Okut, uzun yıllardır aynı ekiple çalışmanın getirdiği uyum ve güvenin, işletmenin başarısında büyük rol oynadığını vurguluyor. Aydın halkının gösterdiği ilgi ve destek sayesinde Etiler Mangal Plus, kısa sürede geniş bir müşteri portföyüne ve güçlü bir aile bağına sahip oldu. Okut, “Aydınlılara kendimi borçlu hissediyorum. Aydın, koca bir aile ve ben de bu ailenin bir parçasıyım” diyerek duygularını dile getirdi.

YENİLİKÇİLİĞİNİ

GELECEKTE DE SÜRDÜRECEK
Etiler Mangal Plus, Aydın’da lezzet ve kaliteyi bir araya getirerek sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Aydın halkı için sadece bir restoran değil, aynı zamanda bir buluşma noktası ve keyifli anların yaşandığı bir mekân haline gelen Etiler Mangal Plus, gelecekte de yenilikçi ve dinamik yapısıyla hizmet vermeyi sürdürecek. Etiler Mangal’ın Denizli, Efeler ve Nazilli’deki üç şubesi de hizmet vermeye devam ediyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ