05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ortopedi alanının başarılı ismi Op. Dr. Ali Terkuran, Ege Liva Hastanesi’nde

Ortopedi alanının başarılı ismi Op. Dr. Ali Terkuran, Ege Liva Hastanesi’nde

El ve mikrocerrahi, kalça ve diz protezi, kas ve lif yırtıkları tedavilerindeki başarılarıyla bilinen Op. Dr. Ali Terkuran, Aydın Özel Ege Liva Hastanesi ortopedi ve travmatoloji bölümünde hasta kabulüne başladı.
 

2011 yılında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji bölümünde çalışmaya başlayan Op. Dr. Ali Terkuran, 2021 yılından itibaren üç yıl Nazilli’de görev yaptıktan sonra geçtiğimiz Şubat ayından itibaren Aydın Özel Ege Liva Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Aydın’da el ve mikrocerrahi, kalça ve diz protezi, omuz, kalça, diz ile ayak bileği kas ve lif yırtıklarının cerrahi tedavileri alanındaki başarılarıyla ön plana çıkan Op. Dr. Ali Terkuran, bugüne kadar 10 binden fazla hastanın cerrahi tedavisini gerçekleştirerek hastalarının fiziksel aktivitelerine kavuşmalarını sağladı.

BİNLERCE HASTAYI

AMELİYATTAN KURTARDI

Ortopedi ve travmatoloji alanında her hastanın çözümünün ameliyat olmadığını vurgulayan Op. Dr. Ali Terkuran, “Ameliyatla sağlıklarına kavuşturduğumuz hastalarımızın yanı sıra kök hücre, prp, hyalorunik asit proloterapi uygulamaları ile binlerce hastamızı ameliyattan kurtardık. Başkaları tarafından ameliyat edilip revize edilmesi gereken veya takip edilmesi gereken hastalarımızı da yarı yolda bırakmayarak onlara kılavuzluk ediyoruz.” dedi.

Alanında başarılı hekim kadroları ile sadece Aydın değil, çevre illerden de hastaların tercihi olduklarını belirten Özel Ege Liva Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Demir de, özellikle ortopedi ve travmatoloji alanında çevre illerden daha fazla hastanın tercihi haline gelmeye başladıklarını söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ