05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Enar İnşaat’tan Güzelçamlı’ya yakışan konut projeleri

Enar İnşaat’tan Güzelçamlı’ya yakışan konut projeleri

Eşsiz konut projelerini Güzelçamlı’nın yeşil ve mavisiyle buluşturan Enar İnşaat, modern ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Güzelçamlı’nın köklü firmalarından Enar İnşaat’ın sahibi İnşaat Mühendisi Nazım İlker Peker, 10 yıllık kamuda çalışma deneyiminin ardından 2016 yılında devlet memurluğundan ayrılarak kendi inşaat şirketini kurdu. Kamuda kazandığı deneyimleri iş dünyasına taşıyan Peker, 8 yıllık süreçte 300’den fazla bağımsız bölümü ve yaklaşık 18 farklı projeyi başarıyla tamamladı. Şuanda Güzelçamlı ve Davutlar bölgelerinde 4 ayrı şantiyede apartman tipi konut ve havuzlu villalar üzerinde çalışmalarını sürdüren Enar İnşaat’ın ayrıca bürokratik işleyişi süren yeni projelerinin hazırlıklarını yapıyor.
“KUŞADASI’NA DEĞER KATACAK
YENI PROJELER GELECEK”

Enar İnşaat Şirketi ve hizmet verdiği Güzelçamlı ile Davutlar bölgelerinin avantajlarından söz eden Nazım İlker Peker, şu açıklamalarda bulundu:

“Aslen Aydın Germencikliyim. 9 yaşımdan bu yana Güzelçamlı’da yaşıyorum. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden mezunum. Bizim mesleğimiz inşaat. Deyim yerindeyse, sektörün hem okullusu, hem alaylısıyız. Belediye tecrübemizle birlikte kamudaki bürokratik işleyişe hakimiz. Bu doğrultuda müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyoruz. Gün geçtikçe de şirketimizin büyüdüğünü, piyasadaki itibarımızın, saygınlığımızın arttığını görüyoruz. Bir katma değer oluşturuyoruz, insanlara istihdam yaratıyoruz. Ofisimiz Güzelçamlı’nın merkezinde bulunuyor. İnşaatlarımız da Güzelçamlı ve Davutlar Mahallelerinde yer alıyor. Kuşadası merkezde de ilgilendiğimiz birkaç tane arazi var, ilerleyen dönemde Kuşadası’na değer katacak yeni projeler yapma planımız var.”

YÜKSEK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
VE GÜVENLE HİZMET EDİYOR

Müşteri portföyünün önemli bir kısmını gurbetçilerin oluşturduğunu belirten Nazım İlker Peker, “Müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin bize duyduğu güven sayesinde, tekrarlayan satışlar ve referanslarla işlerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Güzelçamlı ve Davutlar bölgelerinin doğal güzellikleri, milli parkı ve temiz hava avantajları, bu bölgelerin tercih edilmesini cazip kılıyor.” dedi.
YURT DIŞINDAN GELEN MÜŞTERİLER
İÇİN DE AVANTAJLI KONUMA SAHİP

Peker, oksijen bakımından Türkiye’nin en yüksek oranına sahip bölgelerden biri olarak Güzelçamlı’yı işaret ederek, “Ayrıca, Güzelçamlı’ın konumu da oldukça avantajlı; Aydın’a 60 km, İzmir Havaalanı’na 80 km uzaklıkta bulunuyor. İstanbul ve İzmir’e otobanlarla kolay ulaşım sağlanabiliyor. Yurt dışı pazarı da hem ülkemiz, hem de bizim için büyük bir öneme sahip.  Bölgemizin Samos Adası’na yakınlığı ve günlük turların bulunması, yurt dışından gelen müşterilerimize ulaşım konusunda büyük avantajlar sunuyor. Güzelçamlı, Çeşme ve Bodrum’a göre hem ekonomik olarak avantajlı, hem de hava olarak çok daha şanslı bir bölge.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ