05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Uşaklı Petrol Türkiye’de ilk 25’te

Uşaklı Petrol Türkiye’de ilk 25’te

Aydın’da yarım asırdır farklı sektörlerde faaliyet gösteren, son 16 yıldır akaryakıt sektöründe hizmet veren Uşaklı Petrol, Petrol Ofisleri bayileri arasında birçok ödüle layık görülürken Türkiye’de ilk 25 istasyon içerisinde yer alıyor.  

Aydın-Muğla Karayolunda 16 yıldır Petrol Ofisi bayisi olarak Aydınlılara hizmet veren Uşaklı Petrol Aydın’da yatırımlarına devam ediyor. Müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeyen Uşaklı Petrol, yenilenebilir enerji yatırımı ile kendi elektrik enerjisini üretmeye başlayarak örnek bir işletme oldu. Akaryakıt sektöründe kurumsal işletmelere ve çiftçilere çözüm ortağı olduklarını anlatan işletme ortağı Mustafa Kemal Uşaklı, “Önceliğimiz müşteri memnuniyeti, güven ve kalite. Bu anlamda aldığı ödüllerle kendisini ispatlamış bir akaryakıt istasyonuyuz. Gelecek hedefimiz, genişlettiğimiz hizmet ağımızda müşteri memnuniyetini artırmaktır ve Aydın için yatırımlarımıza devam etmek” dedi.

DEĞİŞMEYEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Hasan Fehmi Uşaklı tarafından kurulan Uşaklı Petrol’de artık Emel Uşaklı ve Mustafa Kemal Uşaklı kardeşler de işin başına geçti. Aydın’da birçok kurumsal işletmenin ve çiftçinin akaryakıt ihtiyacını sağladıklarını belirten Kemal Uşaklı şöyle konuştu;
“Uşaklı Petrol Gıda Tarım ve Petrol Ürünleri İnşaat A.Ş. ortaklarından birisiyim. Muhasebe ve Finansal Yönetim mezunuyum. Babam Hasan Fehmi Uşaklı’nın kurduğu firmamızı kardeşim Emel Uşaklı ile birlikte yönetiyoruz. Türkiye genelinde akaryakıt satışında ve müşteri memnuniyetinde birçok ödüle layık görüldük. Petrol Ofisleri bayileri arasında Türkiye’de en fazla örneklem ve birinci göz ortalamasında 2 bini aşkın istasyon içerisinde ilk 25’teyiz. Bu başarıları yıllardır değişmeyen müşteri memnuniyeti anlayışımızla elde ettik. Aynı titizlik ve özenle Aydınlılara hizmet vermeye devam ediyoruz.”

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE DE
YATIRIMA DEVAM EDİYORLAR

2019 yılında Aydın’da pompadan AdBlue satışı yapan ilk petrol istasyonu olan Uşaklı Petrol, yeni bir yatırım yaparak 2022 yılında kendi enerjisini üretmeye başladı. Yeni yatırımlar ve yenilikler hakkında bilgi veren Kemal Uşaklı, “Petrol istasyonumuza 50 KW’lık GES kurduk. Bu yatırımla yıllık elektrik ihtiyacımızın tamamını güneş enerjisinden karşılıyoruz. Uzun yıllardır şirketimiz akaryakıt sektörünün dışında gayrimenkul yatırımlarıyla da meşgul. Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde butik villa projemizi tamamlıyoruz. Efeler’de 30 bin metrekare üzerine planlanan inşaat projemizin 2024’te start almasını hedefliyoruz. Bu projemizde ticari amaçlı dükkan ve depolar yer alacak. Şirketimizin ortağı olduğu ve 1985 yılından bugüne hizmet veren üretim hacmi ile Ege’de önemli bir yere sahip olan Kaletopsan tuğla üretimi ile Aydın ekonomisine katkı sağlıyor.”

 

default

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ