05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Fibar Hotel Zincirlihan Aydın’a değer katıyor

Fibar Hotel Zincirlihan Aydın’a değer katıyor

Aydın’da önde gelen turizm şirketlerinden Fibar Tur, tarihi geçmişi önemli bir yere sahip Zincirlihan’ın işletmeciliğini alarak Fibar Hotel Zincirlihan’ı otel, cafe ve restoran konseptiyle hizmete sundu.

 

2014 yılından bu yana Aydın’da en çok tercih edilen turizm firmalarının başında gelen Fibar Tur, 1708 yılında yapılan, Aydın’ın en eski ve en önemli tarihi yapılarından olan Zicirlihan Hotel’i, Fibar Hotel Zincirlihan adıyla Aydın turizmine kazandırdı.

Aydın’ın ve Ege Bölgesi’nin en çok tur düzenleyen acentelerinden olduklarını dile getiren Fibar Tur ve Fibar Hotel Zincirlihan işletmecisi Fırat Barışık, “Fibar Tur ailesi olarak yıllardır Aydınlıları başka şehirlerdeki turizm rotalarına götürüp gezdirdik, ama artık tam tersi Aydın’a da yerli ve yabancı turistlerimizi getirip buranın kültürünü, tarihini, birbirinden özel lezzetlerini ve misafirperverliğini gösterip tam anlamıyla Aydın’ı tanıtmak istiyoruz. Bu sebeple de önemli olan bu tarihi mekanı tekrardan turizme kazandırıp Aydın’ın en önemli ve değerli kazançlarından bir tanesi olan turizm sektörüne daha fazla fayda sağlamak adına 2022 yılında bir adım attık ve Zincirlihan’ın işletmeciliğini yapmaya başladık. Fibar Hotel Zincirlihan, 1708 yılında yapılan ve Aydın’ın en eski ve en önemli tarihi yapılarından bir tanesi. Tarihi geçmişi çok önemli bir yere sahip olan yapımız; geçmişte birçok kişiye ev sahipliği yapan o dönemin en önemli hanlarından biri ve bu sebeple Aydın için büyük önem taşıyor. Kurtuluş Savaşı’nda da Zincirlihan çok önemli bir yere sahip” diye konuştu.

MASAL GİBİ KONAKLAMA

Fibar Hotel Zincirlihan’ın tarihi, yüksek tavanlı, ahşap ve taş işçiliği ile birleşmiş eşsiz bir mimariye sahip üç farklı otantik oda tipi mevcut. Standart, 1+1  geniş süit tipi ve iki katlı özel dubleks süit şeklinde odalar misafirlerden büyük ilgi görüyor. Yüksek tavanlı olmasından dolayı son derece huzurlu bir ortam sağlayan odalarda misafirler, adeta tarih kokan, masal gibi bir atmosferde konaklama olanağı bulabiliyor.

RESTORAN VE AVLU KAFE
BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Fibar Hotel Zincirlihan, konaklamanın yanı sıra restoran ve avlu kafe olarak Aydınlılar’a hizmet veriyor. Aydınlılar ve şehir dışından gelen misafirler, Zincirlihan’ın geniş avlusunda mükemmel taş işçiliğinin kullanıldığı tarihi sütun arasında 300 yıllık tarihin tam ortasında, o zamanları hissederek çayını, kahvesini yudumluyor ve tatlısını, yemeğini keyifle yiyebiliyor. Yine eşsiz bir işçilikle hazırlanmış taşların kullanıldığı restoranda Aydın’a özgü yöresel yemekler, ızgara çeşitleri Zincirlihan müşterilerine sunuluyor.

AYDINLILAR FİBAR TUR’U SEVİYOR
Zincirlihanın işletmeciliğinin yanı sıra aynı zamanda bölgenin önde gelen ve sevilen acentesi olan Fibar Tur işletmecisi Fırat Barışık, “2015 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı turlar olmak üzere tüm Aydın halkına hizmet vermekteyiz. Hem kara, hem hava yoluyla; Karadeniz, Kapadokya, Bursa, Konya, Çanakkale, İstanbul, Balkanlar ve daha birçok bölgeye kültür turları düzenliyoruz.  Fibar Tur olarak çok güzel bir ivme yakaladık. Son yıllarda Ege Bölgesi’nden çok tur düzenleyen, en çok tercih edilen, en çok güvenilen ve en önde gelen turizm acenteleri arasında yer alıyoruz.

Turlarımızda en güvenli ve konforlu oteller ile çalışıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana en önemli prensibimizin her bir alanında uzman profesyonel ekibimiz ile misafirlerimize en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Başarıya ulaşmamızda en önemli etken vatandaşımızın memnuniyetidir. Ülkemizdeki en büyük acentelerden bile memnuniyet anlamında çok daha iyi durumdayız. Verdiğimiz hizmetten memnun olan vatandaşımız, güven duyuyor ve çevresine tavsiye ediyor. Gezilerimize katılarak gücümüze güç katan tüm misafirlerimize de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ