05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Mevlana Yufka’dan spesiyal mantı ve börekler

Mevlana Yufka’dan spesiyal mantı ve börekler

Yufka üretimi ile bir marka olan Mevlana Yufka ve Unlu Mamüller, şimdi yufkanın yanı sıra dondurulmuş gıdada spesiyal mantı, içli köfte ve börek çeşitleri ile Ege Bölgesi’ne ve tüm Türkiye’ye üretim yapıyor.


Aydın’da 22 yıl önce yufka üretimi ile faaliyetine başlayan Mevlana Yufka ve Unlu Mamüller, her geçen yıl ürün gamını genişletip, üretim kapasitesini arttırarak dondurulmuş lezzetleriyle Türkiye’de söz sahibi bir marka haline geldi.

Böreklik ve baklavalık yufka, kuru yufka imalatının yanı sıra 2011 yılında börek çeşitleri üretimine başlayan Mevlana Yufka ve Unlu Mamüller, mantı, içli köfte, yuvarlama ve erişte çeşitleriyle bugün Aydın ve Ege Bölgesi başta olmak üzere, tüm Türkiye genelinde süpermarket ve şarküterilerde yer alarak sofralara ulaşıyor.

MANTI VE BÖREKTE FARKLI LEZZETLER
Dondurulmuş gıda pazarında her geçen gün lezzet ve kalitesinden ödün vermeden ülke geneline üretim yapan Mevlana Yufka ve Unlu Mamüller, gelen taleplerle bu yıl spesiyal mantı ve börek çeşitlerini artırdı. Mevlana, klasik mantı çeşitlerinin yanında Rus mantısı, İtalyan mantısı, Çin mantısı, Kazak mantısı, gül mantı ve üçgen mantı gibi spesiyal mantı çeşitlerinin üretimine başladı. Firma ayrıca, kalem böreği, rol börek gibi börek çeşitlerinin yanında pastırmalı paçanga böreği, sucuklu ve pastırmalı muska böreği gibi spesiyal börek çeşitleri üretimini de artırdı.

SÜREKLİ DENETLENİYOR

Ürettiği lezzetleri tüm Türkiye’ye ulaştırırken, kurumsal firmalarla çalışan, sürekli denetlenen ve denetlemelerden başarıyla çıkan Mevlana Yufka ve Unlu Mamuller, başarısını; sürekliliğe, hijyenik koşullarda sağlıklı üretime, özverili personeline, adanmışlığa ve takım halinde çok çalışmaya bağlamaktadır.

YURT DIŞINDAN TALEPLER ARTIYOR
Mevlana Yufka ve Unlu Mamüller, ürettiği ürünlerle yurt dışı pazarında da yer alırken, son dönemde özellikle Yufka Ekmeği ihracatında artış yaşadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ