05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Uğur Okulları’ndan 5 yılda 3 Türkiye Birinciliği

Uğur Okulları’ndan 5 yılda 3 Türkiye Birinciliği

Aydın Uğur Okulları öğrencisi Rüya Kitapçıoğlu, 2024 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Aydın Uğur Okulları, son beş yılda 3 Türkiye Birincisi çıkararak önemli bir başarıya imza attı.

Yüksek kalitede öğrenme ve öğretme yaklaşımı ile profesyonel dünyada geçerli bilgileri sistemine entegre ederek, 56 yıllık deneyim ve birikimle Türkiye’nin 55 ilinde 116 kampüste eğitim öğretime devam eden Uğur Okulları, Aydın Kampüsü’nde bu yıl da Türkiye Birinciliği sevinci yaşandı.
Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul kademelerinde eğitim veren Aydın Uğur Okulları’nda Rüya Kitapçıoğu tam puan alarak 2024 LGS Türkiye Birincisi olma başarısı gösterdi.

“AYDIN OLARAK TÜRKİYE’DE İLK 3’TEYİZ”

Başarılarının tesadüf olmadığını belirten Aydın Uğur Okulları Kurucu Müdürü Aycan Dede, ‘’56 yıldır eğitimin güvenilir limanı olmayı sürdüren Uğur Okulları olarak her yıl birinci çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Tabi ki bu Uğur Okulları’nın kaliteli eğitim sistemi ve kaliteli öğretmen kadrosuyla elde edilen bir başarı. Türkiye genelindeki Uğur Okulları arasında düzenlenen denemelerde 116 kurum arasında Aydın olarak ilk 3’te yer alıyor olmak zaten başarılı bir kurum olduğumuzu gösteriyordu. 2020’de YKS Türkiye Birincisi olan Halid Oğuz Serçe, 2023’te LGS Türkiye Birincisi olan Hüseyin Çetin ve 2024 LGS Türkiye Birincisi olan Rüya Kitapçıoğu ile başarının tesadüf olmadığını belirtmek isterim. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın birinci, Dünyanın beşinci eğitim ağı olan BAU GLOBAL ailesinin bir üyesi olan ‘Uğur’da başarı gelenektir’ ifadesiyle de son 5 yıl içerisinde kazanılan birincilikler ve dereceler ile başarı öykümüzün haklı gururunu yaşıyoruz. Değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize bu ailenin bir parçası oldukları ve bizlere güvendikleri için teşekkür ediyor, yüksek akademik ve sosyal başarıyı hedefleyen Aydın Uğur Okulları olarak yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.
ANAOKUL, İLKOKUL VE ORTAOKULDA
DONANIMLI EĞİTİM OLANAKLARINI
Eğitimde teknoloji entegrasyonunun ön planda tutulduğu Uğur Okulları’nda okul öncesinden itibaren tüm kademelerde, Yapay Zeka Temelli Öğrenme ve Öğretme Platformu Metodbox kullanılıyor. Metodbox içinde müfredata uygun dersler, konu anlatımları, soru bankaları, videolar, çalışma fasikülleri gibi binlerce içerik bulunuyor. Teknoloji okuryazarı nesiller yetiştirme hedefiyle hazırlanan eğitsel içerikler, öğrencilere derslerde öğrenmiş oldukları konuları platform üzerinden pekiştirme ve eksiklerini giderme fırsatı sağlıyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ