05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

ACK Mimarlık; inşaat sektöründe güvenin yeni adı

ACK Mimarlık; inşaat sektöründe güvenin yeni adı

Atilla Kızılyaprak ve Cengiz Kaya tarafından 2023 yılında kurulan ACK Mimarlık, inşaat sektöründeki köklü aile geçmişi ve tecrübesiyle kısa sürede dikkat çekici projelere imza atmayı başardı.

Kuzen olan kurucuların mimarlık eğitimi alarak sektöre adım atması ve piyasanın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde uyum sağlamaları, ACK Mimarlık’ı ön plana çıkardı. Şirket, insanın bulunduğu her mekana, kullanım amacına göre estetik ve mimari önerilerle, müşteri odaklı işlevsel çözümler getirerek, iç ve dış tasarımından uygulamasına anahtar teslim bütün tadilat ve inşaat çalışmalarını, alanında uzman ekibiyle gerçekleştirirken, estetik, fark yaratan, insan öncelikli ve hayatı kolaylaştıran ayrıcalıklı çalışmalara imza atıyor.
İLK YILDA ÖNEMLİ BAŞARILAR

Atilla Kızılyaprak ve Cengiz Kaya, ACK Mimarlık ile ilk yıllarında gerçekleştirdikleri projelerle sektörde sağlam bir yer edindi. Önemli markaların işletmelerinin projelendirme ve inşaat uygulamalarını gerçekleştirerek adını duyuran firma, bir yıl içinde çok sayıda anahtar teslim daire tadilatını da tamamladı. Hem özel sektör, hem de kamu kurumları ile işbirlikleri yaparak, projelendirme ve uygulama süreçlerini titizlikle yöneten ACK Mimarlık, müşteri geri bildirimlerini değerlendirerek hizmet kalitesini sürekli olarak artırıyor.
PROJE TASARIMI VE
UYGULAMADA BÜTÜNCÜL HİZMET

ACK Mimarlık, geniş hizmet yelpazesiyle dikkat çekiyor. Firma, tadilat ve inşaat işlerinin yanı sıra 3 boyutlu görselleştirme, render ve proje tasarımı hizmetleri de sunuyor. Müşterilerinin isteklerine göre hem tasarım hem de uygulama süreçlerini üstlenen ACK Mimarlık, resmi kurumlar için ruhsat projeleri ve röleve çalışmaları gibi hizmetlerde de başarılı işlere imza atıyor. Aydın ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren firma, hem tasarımcı, hem de uygulayıcı kimliğiyle sektörde öne çıkıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ