05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Öz Efeler Elektrik sektörün öncülerinden oldu

Öz Efeler Elektrik sektörün öncülerinden oldu

Aydın’da elektrik ürünleri satış ve montajı, GES kurulumu, güç trafoları ile geniş bir alanda hizmet veren Öz Efeler Elektrik, kısa sürede sektörde öncü bir konuma yükseldi.

Efeler İlçesi’nde 2016 yılında kurulan Öz Efeler Elektrik; Aydın Muğla Karayolu üzerindeki merkezinde güneş enerjisi paneli kurulumu, avize ve inşaat sektörünün tüm elektrik malzemesi ihtiyaçlarını karşılayarak müşterilerine A’dan Z’ye hizmet sunuyor. Öz Efeler Elektrik’in kurucu ortakları Hidayet Akalın ve Mustafa Ziya, sektörde edindikleri uzun yıllara dayanan tecrübelerini firmalarına yansıtarak, kısa sürede sektörde güvenilir bir marka olmayı başardılar.

MONTAJ HİZMETİ DE SUNUYOR
Firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, elektrik ile ilgili tüm ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Öz Efeler Elektrik Kurucu Ortağı Hidayet Akalın, “Müşterilerimiz elektrik ile ilgili tüm ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyor. Sadece ürün temini değil, işçilik hizmeti de sunuyoruz” diyerek, Öz Efeler Elektrik’in bu yönüyle Aydınlılar’ın tercih sebebi haline geldiğini söyledi.
GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ İLE
TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATTI

Firma, yenilenebilir enerji projelerinde de önemli bir rol üstleniyor. 23 bin metrekare arazi üzerinde 3.5 megavat gücünde bir Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurarak Türkiye’de bir ilke imza atan Öz Efeler Elektrik, çevreye duyarlı enerji çözümleri sunarak sektördeki konumunu sağlamlaştırdı. “GES projelerinde firmalara en verimli ve dayanıklı kurulumları garanti ediyoruz” diyen Hidayet Akalın, yenilenebilir enerji alanındaki iddialarını da ortaya koydu.
Yenilenebilir enerji sektöründe sadece Aydın’da değil farklı illerde gerçekleştirdikleri projelerle adından söz ettiren Öz Efeler Elektrik, fabrikaların ve konut sahiplerinin kendi enerjilerini üretmelerine olanak tanıyor. Çine’de Karanfiller GES projesini tamamlayan firma, yurtdışında da başarılı projelere imza atarak sektördeki yerini sağlamlaştırdı.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE İLHAM OLUYOR

Öz Efeler Elektrik, genç girişimcilere de ilham kaynağı oluyor. Hidayet Akalın, gençlere yönelik olarak, “İşinize inanın, kendinize saygı duyun ve tecrübeli insanları örnek alın. Uzun vadeli düşünün ve işinizin üzerine adım adım gidin. Ticaret uzun soluklu bir yol ve bu yolda kendinizi sürekli geliştirin” tavsiyesinde bulundu.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ