05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Cerit Demir, yarım asırdır yeniliklerle büyüyor

Cerit Demir, yarım asırdır yeniliklerle büyüyor

Yarım asırlık geçmişi ve makine parkuru ile Aydın’ın öncü firmalarından olan Cerit Demir Limited Şirketi, son olarak bünyesine dahil ettiği lazer saç kesim makinesi ile kapasitesini ve pazardaki payını genişletti.

 

Osman Cerit tarafından 1971 yılında küçük bir soğuk demir doğrama atölyesi olarak kurulan Cerit Demir Limited Şirketi, 50 yılı aşkın tecrübesiyle, demir ticaretinden dekoratif ürünlere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor ve çok sayıda firmaya ürün tedariği sağlıyor.

Aydın’da başlayan bu yolculuk, Coşkun Cerit’in 1993 yılında ikinci kuşak olarak işe dahil olmasıyla hız kazanıp; demir ticareti, saç profil ticareti ve yassı mamul işleme gibi alanlarda önemli gelişmeler kaydetti. Sürekli yenilikleri takip eden Cerit Demir, 2005 yılında plastik doğrama imalatının ön plana çıkmasıyla, PVC destek sacı üretimine başladı. Diğer kardeş Taşkın Cerit’in de katılımıyla büyük kapasiteli makinelerle üretim kapasitesini artıran firma, 2023 yılında lazer kesim teknolojisini bünyesine katarak yassı metal işleme kapasitesini daha da genişletti. Üçüncü kuşağın da yönetime ve imalata dahil olmasıyla sürdürülebilirlik ve yenilikçilik hedeflerini sağlamlaştıran Cerit Demir, üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini sürekli olarak artırıyor. Coşkun Cerit, “Günümüzde üçüncü kuşakla çalışmak birçok işletmeye nasip olmayan bir durum. Biz bu anlamda çok gururluyuz” diyerek mutluluğunu ifade etti.

ULUSAL PAZARDA YENİLİKÇİ
ÜRÜNLERİYLE FARK YARATACAK

Bugün, Cerit Demir yaklaşık bin 500 metrekarelik modern tesislerinde hizmet veriyor. Firma, saç kesim ve büküm işlerinden makine imalatına, çatı malzemeleri satışından dekoratif ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni yerinde üretim kapasitesini artırmayı hedefleyen Cerit Demir, ulusal pazarda yenilikçi ürünleriyle fark yaratmayı amaçlıyor.

Yarım asrı aşkın deneyimi ve güvenilir hizmet anlayışıyla Cerit Demir LTD. ŞTİ. Aydın ve Türkiye genelinde demir ticareti ve metal işleme sektörünün öncü firmalarından biri olmaya devam ediyor. Yenilikçi çözümleri, müşteri odaklı yaklaşımı ve geniş ürün yelpazesi ile Cerit Demir, sektördeki lider konumunu sağlamlaştırarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ