05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ahşap işlemenin öncüsü: CNC Dekor Mobilya

Ahşap işlemenin öncüsü: CNC Dekor Mobilya

Mobilya kapakları ve CNC ahşap işleme konusunda Aydın ve Muğla’nın tüm ilçelerine hizmet veren CNC Dekor Mobilya, yenilikçi çözümleriyle sektörde 400’den fazla firmanın çözüm ortağı oldu.

Aydın Efeler İlçesi’nde 2010 yılında iş insanı Özen Limon tarafından kurulan, tam otomatik makine hattı ile günlük 300 metrekare mobilya kapağı ve 100 kapı yüzeyi üretim kapasitesine sahip olan CNC Dekor Mobilya, bu teknolojiyi Aydın’da sunan tek firma. Üretim hattı; ham MDF’yi yükleme, barkodlama, şekilli kesim ve boşaltma işlemlerini tamamen otomatik olarak gerçekleştiriyor, bu da firmaya büyük bir hız ve verimlilik sağlıyor.

SORUNSUZ VE
ZAMANINDA TESLİMAT

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlayan CNC Dekor Mobilya, sorunsuz ve zamanında teslimatlarıyla ön plana çıkıyor. Bu sebeple, bölgede mobilya kapakları ve CNC işleme hizmeti arayan mobilya imalatçıları ve mimarların büyük çoğunluğu tarafından tercih ediliyor. CNC Dekor Mobilya; mobilya kapakları, şekilli CNC kesimler, separatörler, yatak başlıkları ve kapı yüzeyleri gibi geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ayrıca, kapı fabrikalarına yüzey tedariki sağlayarak sektörde önemli bir rol oynuyor. Firma, kalitesi ve güvenilirliği ile de rakiplerinden ayrılıyor.
İNOVASYON VE
TEKNOLOJİ YATIRIMLARI

Gelecek yıllarda yeni yerler, yeni makineler ve artırılmış üretim kapasitesi ile büyümeyi hedefleyen CNC Dekor Mobilya, inovasyon ve teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Ham MDF’yi katma değer katarak şekilli, son kullanıcıya hitap eden mobilya kapaklarına dönüştüren firma, mobilya sektöründe kapak üretiminde tercih edilen çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

CNC Dekor Mobilya, sektördeki öncülüğünü, kaliteli hizmet anlayışı ve teknolojik yatırımları ile perçinleyerek, gelecekte de büyümeye ve yenilikçi çözümler sunmaya devam edecek.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ