05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

As Mech Yapı’dan endüstriyel tesisler ve inovatif çözümler

As Mech Yapı’dan endüstriyel tesisler ve inovatif çözümler

Aydın’da doğan, yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda endüstriyel tesisin imalat ve montajına imza atan As Mech Yapı Şirketi, ASTİM OSB’de 5 bin metrekarelik yeni üretim merkezinin inşaatına başladı.

 

2011 yılında kurulan As Mech Yapı Şirketi, endüstriyel tesislerin kurulumunda sağladığı kaliteli hizmetlerle öne çıkıyor. As Mech Yapı, endüstriyel tesislerin anahtar teslimi, imalat, montaj ve devreye alma süreçlerinde uzmanlaşmış bir firma olarak tanınıyor.
Makine Mühendisi Bilgin Aslan’ın sahibi olduğu şirkette, Proje Müdürü olarak Atakan Aslan ve Şantiye Şefi olarak da İsmail Aslan görev yapıyor.

Aydın’ın önde gelen sanayi firmaların özel imalatlarını yapıp aynı zamanda çözüm ortağı olan firma, bu zamana kadar Güriş, Sanko, Kipaş, Enerjeo, Maspo gibi holdinglere 20’nin üstünde jeotermal elektrik santrali kurulumunu tamamlayıp devreye almış durumda. As Mech Yapı, teknolojik ve gelişmiş makine ekipman parkuruyla Aydın’ın donanımlı firmalarından biri konumunda.

GENİŞ HİZMET AĞI

As Mech Yapı’nın sunduğu hizmetler arasında çelik konstrüksiyon imalatı, boru imalatı ve montajı, kumlama ve boya hizmetleri yer alıyor. Şirket, ayrıca jeotermal elektrik santrallerinde kullanılan yangın tanklarının imalatı ve benzeri demir-çelik işlerinde de yetkin. Sadece jeotermal santraller değil, rüzgar santralleri gibi birçok sektörde özel imalat ve kurulum hizmeti sunuyor. Son on yıldır jeotermal sektöründe öncü olan As Mech Yapı, Aydın’dan Ege Bölgesi’ne ve Türkiye geneline uzanan geniş bir hizmet ağına sahip.

YURT DIŞINDA DA
PROJELER YÜRÜTÜYOR

Manisa, Alaşehir, Pamucak ve diğer bölgelerde de projeler gerçekleştirmiş olan firma, sektördeki öncü firmalarla işbirliği yaparak yurtiçinde ve yurtdışında projeler yürütüyor. Firma son olarak Katar’a özel projeler göndererek uluslararası alanda da adını duyuruyor.

5 BİN METREKARELİK
YENİ ÜRETİM MERKEZİ

Astim Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 bin metrekarelik yeni üretim merkezini kurmaya hazırlanan firmanın bu tesisi elektriğini de güneşten üretebilecek. Yeni fabrikada çelik konstrüksiyon imalatından hafif ve ağır çelik ev projelerine, modern Tiny House projelerine kadar geniş bir üretim yelpazesi sunulacak.

AMAÇ AYDIN’I TÜM
TÜRKİYE’YE DUYURMAK

As Mech Yapı olarak mevcut durumda yaklaşık 40 kişiyi istihdam ettiklerini belirten şirket yetkilisi İsmail Aslan, iş yoğunluğuna bağlı olarak bu rakamın 300’e kadar çıktığını söyledi. Yeni üretim merkeziyle birlikte mevcut istihdam sayısının 100 kişiye ulaşacağını ifade eden Aslan, “Bugüne kadar çok sayıda önemli projeye imza attık. Şirket olarak amacımız, Aydın’ın ismini tüm Türkiye’de daha geniş bir kitleye duyurmak ve daha fazla projeye hizmet vermek” dedi.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ