05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Toplu yemek sektörünün 13 yıllık aktörü; BEYZADE YEMEK

Toplu yemek sektörünün 13 yıllık aktörü; BEYZADE YEMEK

Aydın’da 2011 yılında ev yemekleri lokantası olarak hizmet vermeye başlayan Beyzade, 2014 yılında 10 bin kişi kapasiteli yemek fabrikasına dönüştü. Aile işletmesi olarak hijyen ve kaliteyi ön planda tutan Beyzade Yemek Fabrikası, bugün sektörün önemli aktörlerinden biri oldu.

Başlangıçta küçük bir işletme olarak 3-4 çalışanla hizmet veren firma, bugün 10 bin kişi kapasiteli yemek fabrikasında, 20 kişilik deneyimli kadrosu ve güçlü araç filosuyla Aydın’ın tüm ilçelerine hizmet verebilecek kapasitede. Efeler’in yanı sıra Söke, Germencik, Ortaklar, Çine, Köşk gibi birçok ilçedeki işletmelere yemek hizmeti veren firma, aynı zamanda yerinde pişirme ve çeşitli organizasyon hizmetleri de sunuyor. Düğün yemeklerinden, VIP yemek organizasyonlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Beyzade Yemek Fabrikası, her zaman kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.
KAPASİTESİYLE ÖNDE GELEN
FİRMALARDAN BİRİ OLDU

İlk başladıklarında günde 250-300 kişiye yemek hizmeti veren Beyzade Yemek Fabrikası, bu sayıyı yaklaşık 2 bin 500 kişiye çıkardı. Bazı dönemlerde günlük 15 bin kumanya (paket yemek) ve iftar yemekleri gibi büyük siparişleri de başarıyla karşılayan firma; kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra özel mangal organizasyonları da düzenliyor. Beyzade Yemek Fabrikası, devlet insanları gibi kente gelen önemli misafirler için özel kahvaltı ve yemekler de hazırlıyor. Yöresel lezzetlerin ön planda olduğu bu organizasyonlarda; incir, zeytinyağı, saç böreği, tepsi böreği ve bazlama gibi ürünler sunuluyor.

KALİTESİNİ KANITLAMIŞ MARKALARI
KULLANAN BİR AİLE ŞİRKETİ
Beyzade Yemek Fabrikası’nın başarısının arkasında aile işletmesi olmanın getirdiği titizlik ve özveri yatıyor. Kurucularından Perihan Gürbüz’ün el lezzeti ve üretimdeki titizliği, bugün de fabrikanın temel taşlarından biri. Firma, kuruluşundan bu yana kaliteden ödün vermeden, sektörde kalitesini kanıtlamış gıda markalarının ürünlerini kullanarak lezzetini korumayı başardı. Bu yaklaşım, Beyzade’nin uzun vadeli müşteri ilişkileri kurmasına ve sektörde güvenilir bir marka olarak tanınmasına olanak sağladı.

Oğulları Tarık Gürbüz’ün üniversite eğitimini tamamlayıp işin başına geçmesiyle birlikte, yönetimde aktif rol aldığını belirten Şirket Sahibi Mesut Gürbüz, eşi Perihan Gürbüz ile birlikte aile şirketi olarak işlerine kararlı adımlarla devam ettiklerini belirtti.

YATIRIMLARINA HİJYEN VE KALİTEDEN
ÖDÜN VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Hedeflerinden de bahseden Mesut Gürbüz, “Beyzade Yemek Fabrikası olarak, gelecekte de kalitemizi bozmadan istikrarlı bir şekilde büyümeyi ve sektördeki konumumuzu pekiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Yatırım planları arasında, Aydın’da ihtiyaç duyulan önemli bir projenin bulunduğunu ifade eden Gürbüz, “Yatırımlarımızı mevcut hizmet kalitemizi bozmadan planlıyoruz. Hijyen ve kaliteyi ön planda tutarak insanlara sağlıklı ve lezzetli yemekler sunma misyonumuzu sürdürüyoruz. Bu değerlerle, sektördeki başarımızı devam ettiriyoruz.” diye konuştu.

DERGİ SAYFALARI İÇİN TIKLAYIN..!

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ