05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Sektörünün en eski firması; AYDIN OSGB

Sektörünün en eski firması; AYDIN OSGB

Aydın’ın en eski OSGB firması, Aydın İlk Yardım Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, kentte bilinen adıyla Aydın OSGB, iş sağlığı ve güvenliği konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla Ege Bölgesi’ndeki firmalara kaliteli çözümler sunuyor.

Aydın OSGB; işe giriş sağlık raporları, sağlık tetkikleri, iş güvenliği uzmanlığı, iş yeri hekimliği ve ilk yardım eğitimleri gibi çeşitli alanlarda sunduğu profesyonel hizmetlerle sektörde öne çıkıyor.  Aydın OSGB’nin kadrosu ise; makine, maden, kimya, jeoloji gibi farklı alanlardaki mühendisler, 17 iş güvenliği uzmanı, sağlık ekibi ve doktorlarıyla birlikte toplamda 50’ye yakın personelden oluşuyor.

GENİŞ HİZMET AĞI

Firmanın 2012 yılında babası Radyoloji Uzmanı Dr. Mevlüt Yiğit tarafından kurulduğunu belirten Aydın OSGB Sahibi Mete Kağan Yiğit, hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. Yönetmeliklerin henüz yayınlanmadığı dönemlerde dahi, Aydın OSGB’nin mobil sağlık taramalarıyla sektörde etkin bir rol oynadığını söyleyen Yiğit, şu açıklamalarda bulundu:

“Babamın vefatının ardından 2021 yılında işi devraldım. Bugüne kadar kendi alanlarında önde gelen birçok tanınmış firma ile çalıştık ve çalışmaya da devem ediyoruz. En büyük avantajımız Aydın’ın en eski firması olarak Ege Bölgesi genelinde yaygın bir hizmet ağına sahip olmamız. İzmir Alaçatı’dan Manisa’ya, Muğla Bodrum’dan Kuşadası’na kadar birçok bölgede faaliyet gösteriyoruz.”

YILDA BİN 500 FİRMAYA HİZMET

Ulaşım konusunda sağladıkları avantajlarla müşterilerine hızlı ve etkili bir hizmet sunduklarına değinen Makine Mühendisi Mete Kağan Yiğit, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim her hafta her yere giden bir aracımız oluyor. Öyle olunca bir telefonda istenilen yerde olabiliyoruz. Hatta bazı yerlerdeki uzak mesafelerde personelimiz direkt o bölgede çalışıyor. Ayrıca mobil sağlık tarama aracına sahibiz. Firmaların yerinde sağlık taramalarını gerçekleştirebiliyoruz. Kendi laboratuvarımızda işe giriş sağlık raporu hizmeti sunuyoruz. Bunların yanı sıra ilk yardım eğitim merkezimiz de bulunuyor. Yılda bin 500 firmaya başarıyla hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ