05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Özek Vinç geniş ve güçlü filosuyla sektörde öncü

Özek Vinç geniş ve güçlü filosuyla sektörde öncü

Aydın’da sektörünün öncüsü Özek Vinç geniş ve güçlü filosu, deneyimli operatörleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, kendi alanında firmaların çözüm ortağı oluyor. Ege Bölgesi genelinde vince ihtiyaç duyan firmalara profesyonel ve güvenilir hizmet sunuyor.

 

1968 yılında Ahmet Özek tarafından kurulan şirketi, üçüncü kuşak aile bireyleri olan; dedelerinin adını taşıyan Ahmet Özek ile kardeşi Ozan İbrahim Özek devam ettiriyor. 10 tondan 220 tona kadar her tonajda 30’a yakın aracıyla Aydın’ın yanı sıra tüm Ege Bölgesi’ne hizmet veren Özek Vinç, 2012 yılından bu yana ağırlıklı olarak jeotermal firmalarının kendi sektöründe çözüm ortağı oluyor. Fabrika kurulumları, kule vinç kurumları, prefabrik montajları, enerji nakil hatları, yüksek gerilim montajları gibi alanlarda da yeterli ekipmanlarıyla hizmet veriyor.
BİNİN ÜZERİNDE MÜŞTERİ PORTFÖYÜ

Aydın’daki çok sayıdaki firma, fabrika ve işletmeye hizmet sunduklarını belirten Özek Vinç Sahibi Ahmet Özek, “Vinç ve forklifte ihtiyaç duyulan alanlarda öncü firmayız. 90 tondan 220 tona kadar taşıyabilen 2023’ün ilk çeyreğinde parkurumuza kattığımız Liebherr LTM 1220 vincimiz ile birlikte 6 tane benzer makinemiz ve 25 adet kamyon üzeri hiyap makinamız var. Portföyümüzde binin üzerinde müşterimiz mevcut. Aydın’ın en eski firmalarından biriyiz.” dedi.

YÜK MÜHENDİSLERİ BİRLİĞİ
AYDIN İL TEMSİLCİSİ
Yük Mühendisleri Birliği’nin Aydın İl Temsilcisi de olan Ahmet Özek, filolarını güçlendirmek için Aydın’ın yerli firması Erkin World Power’dan 130, 100 ve 75 tonluk yeni araç siparişi verdiklerini söyleyerek 2025 yılına kadar araç parkuruna kazandıracaklarını ifade etti. Özek, “En geniş ve en yüksek kapasiteye sahip araç parkuruna sahip firmamızda 35’e yakın profesyonel operatörümüzle hizmet vermeye devam ediyoruz. Aynı zamanda ağır yük taşımacılığı da yapıyoruz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ