05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Uğur Motorlu Araçlar Aydın Ana Bayisi; Koru Motor

Uğur Motorlu Araçlar Aydın Ana Bayisi; Koru Motor

Uğur Motorlu Araçlar Aydın Ana Bayisi ve Fabrika Satış Noktası Koru Motor, yüksek müşteri memnuniyetiyle Aydın’da motosiklet sektörünün önde gelen markası olarak adından söz ettiriyor.

 

2022 yılında Uğur Motorlu Araçlar fabrika satış bayisini Aydın’a kazandıran Koru Motor Sahibi Bağdar Başkoru, bir Aydın yerlisi ve sevdalısı olarak, memleketine hizmet etmenin gururunu yaşıyor. Satış ve satış sonrası yüksek müşteri memnuniyetini yakalayan 31 yaşındaki Başkoru’nun gelecek hedefi ise, yakaladıkları müşteri memnuniyetini devam ettirmek.
MONDİAL, TVS VE CF MOTO

MARKALARIYLA HER CEBE UYGUN HİZMET

Mondial Motor, CF Moto ve TVS Motor’un fabrika satış bayisi olarak yüzde yüz çözüm odaklı satış sonrası desteğe önem verdiklerini belirten Bağdar Başkoru, 2022 yılında motosiklet sektörüne adım attığı Koru Motor ile ilgili şöyle konuştu:

“2017 yılında Aydın’a döndüğümde dayım Utku Uyanık’ın sahibi olduğu Yamaha bayisinde çalışmaya başladım ve orada işi öğrendim. 2022 yılında Koru Motor’u hizmete açtık. Uğur Motorlu Araçlarla tek bayilik olarak çalışıyorum. Marka olarak Mondial, TVS ve CF Moto markalarımız var. Bundan sonraki dönemde de bu iş sahamızı daha da genişletip, ürün çeşitliliğimizi artırmak istiyoruz. Satış mağazamızda en uygun fiyatlı dediğimiz 50 cc’lik kap modelinden 1.000 cc’lik UTV modeline kadar ürün var. Yani 20 bin liradan 700 bin liraya kadar geniş bir aralıkta müşterilerimize hitap ediyoruz. Sadece satışta değil, müşteri memnuniyetinde de çok iyi bir konumdayız. Müşterilerimizin güvenine layık olarak, yakaladığımız yüksek memnuniyeti sürdürmeyi hedefliyoruz.”

İKİNCİ ŞUBEDE SATIŞ VE
SERVİS HİZMETİ VERECEK
Koru Motor, ikinci şubesi olacak olan Mondial Motor, CF Moto ve TVS Motor Yetkili Servisi’ni de Efeler 1. Sanayi Sitesi Tepecik Bulvarı’nda açmaya hazırlanıyor. Bağdar Başkoru, hem satış, hem de servis hizmeti verecekleri ikinci şubelerinin önümüzdeki günlerde açılacağını açıkladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ