05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Çağ Kurs Merkezi’nden özel okul standardında kurs

Çağ Kurs Merkezi’nden özel okul standardında kurs

Çağ Kurs Merkezi, eğitim sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine özel okul standardında kurs imkanı sunuyor.

Efeler ilçe merkezinde kendine ait binasında, özellikle çalışan anne ve babaların yükünü hafifletmek ve çocukların okul hayatını daha verimli kılmak amacıyla hizmet veren Özel Aydın Çağ Kişisel Gelişim Kursu, çocukları geleceğe hazırlıyor.  Sosyal etkinliklerden, İngilizce dersine, satranç ve zeka oyunlarından, beden eğitimi derslerine kadar çeşitli kurslar veren merkez, ayrıca liselere giriş sınavlarına hazırlık kampı gibi yoğunlaştırılmış programlarla da öğrencileri sınavlara hazırlıyor. 

BİREYSEL İLGİ VE
ÖĞRENCİ ODAKLI EĞİTİM

Okuldan sonra yapılan konu tekrarları ve ödev takipleri ile öğrencilerin der slerdeki başarılarını pekiştirmeyi hedeflediklerine değinen Özel Aydın Çağ Kişisel Gelişim Kursu sahibi Psikolog Tuğrul Öztürk, kurumlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Psikolog Tuğrul Öztürk, modern eğitim anlayışını destekleyen ve teknolojik donanımıyla öne çıkan Çağ Kurs’ta, 20 kişilik geniş sınıflarda bireysel ilgi ve öğrenci odaklı bir eğitim sunulduğunu söyledi.  Efeler’deki kurs merkezleri arasında en büyük bahçeye sahip olduklarını ifade eden Öztürk, “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ‘Her Çocuk Bir Fidandır’ felsefesiyle yola çıktık. 30 yıldır eğitim sektöründe olan bir kurumuz, iki yıldır da Çağ Kişisel Gelişim Kursu olarak hizmetteyiz. Vizyonumuz doğrultusunda, çocuklarımızın eğitiminde geleceğe yönelik destek olarak, onları başarıya hazırlıyoruz.” dedi.
KENDİNE AİT BİNADA GENİŞ SINIFLAR

Çağ Kurs Merkezi, şehir merkezinde bin 500 metrekarelik kendine ait binasında geniş sınıflarıyla öğrencilere nitelikli bir eğitim ortamı sağlıyor. Sosyal etkinlik ve kursların yanında lise sınavlarında öğrencilerin başarı oranını artırmak için deneme sınavları, test çözümleri ve konu anlatımları da yapılıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ