05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Hüseyin Erbilge Bilişim’den yenilikçi hizmet anlayışıyla dolu 24 yıl

Hüseyin Erbilge Bilişim’den yenilikçi hizmet anlayışıyla dolu 24 yıl

Aydın’ın önde gelen bilişim uzmanlarından Hüseyin Erbilge, sektördeki 24 yıllık deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışıyla kentte yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Erbilge Bilişim’in kurucusu ve işletmecisi olarak sektördeki başarı grafiğini sürdüren Hüseyin Erbilge, 1999 yılında cep telefonu tamir atölyesinde, o dönemin popüler markalarına odaklanarak başladığı yolculuğunu, son 13 yıldır sadece Apple ürünlerine yoğunlaşarak sürdürüyor. Erbilge, ilk günden bu yana kalite standartlarını artırmak ve müşterilere doğru bilgileri aktarmak için kendisini bir adım öne çıkaran bir strateji izliyor.
ELEKTRONİK YAŞAM KOÇLUĞU

Tek bir marka üzerine odaklanmanın, müşterilere daha etkili ve kaliteli hizmet sunma fırsatı verdiğini belirten Hüseyin Erbilge, atölyesinde uzun yıllardır birlikte çalıştığı deneyimli personelleriyle birlikte hizmet verdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

“KVK Apple Yetkili Satış Noktasıyız. TSE belgesine sahip atölyemizde; Apple marka akıllı telefon ve tabletlerin tamiri, satış sonrası hizmetleri konusunda kaliteli ve kurumsal bir hizmet sunuyoruz. Teknik bir servis olmanın ötesinde, aynı zamanda bir yaşam koçu gibi hizmet veriyoruz. Ailelere, çocuklarının ve kendilerinin hangi cihazları kullanabileceği, doğru cihazları tercihleri konusunda rehberlik ediyoruz. Çok sayıda müşterimizin elektronik yaşamlarını düzenlemelerine yardımcı oluyoruz.”
MÜŞTERİLER CİHAZLARININ

ONARIM SÜRECİNİ İZLEYEBİLİYOR

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Hüseyin Erbilge Bilişim’de, ekran, batarya değişimi gibi tamir işlemi talep eden müşterilerin işlemleri şeffaf bir şekilde gerçekleştiriliyor. Müşterileriyle empati kurduklarına dikkat çeken Hüseyin Erbilge, “Onarım talep eden müşterilerimiz randevu aldıkları takdirde, isterlerse teknisyenimizin yanında yapılan işlemi izleyebilir, dilerlerse de ön büroda oturup kahvesini içerken tabletten yapılan işlemi izleyebilirler.” diye konuştu.

HER-ENERGY İLE
HER YERDE ENERJİ
Geçtiğimiz yıllarda hızlı şarj üniteleri üretimine başlayan Hüseyin Erbilge, ‘Her Yerde Enerji’ sloganıyla 2023 yılı Ocak ayı itibariyle HER-ENERGY markasıyla otel, restoran, cafe ve benzeri işletmeler cep telefonu hızlı şarj üniteleri üretimini hızlandırdı. HER-ENERGY ihtiyaca göre, duvar tipi, masa tipi ve stant tipi olmak üzere 3 ayrı şarj ünitesi üretiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ