05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ferhat Kahyaoğulları’ndan Aydın’a modern galeri

Ferhat Kahyaoğulları’ndan Aydın’a modern galeri

Otomotiv sektörünün içinde büyüyen ve yaşamı boyunca bu tutkuya bağlı kalan iş insanı Ferhat Kahyaoğulları, Aydın’a yeni ve modern bir otomobil satış galerisi kazandırıyor.

12 yaşından bu yana otomotiv sektörünün içinde olan ve bu sektörü aile mirası olarak kabul eden Ferhat Kahyaoğulları, 2007 yılında babası Sami Kahyaoğulları’nı kaybettikten sonra FK Kahyaoğulları İkinci El Otomotiv’i kurdu. Kahyaoğulları, Efeler’de otomobil dünyasının kalbi olan AYMAS Oto Galericiler Sitesi girişindeki kendisine ait işyerini yenileyerek modern bir otomobil satış galerisine çevirdi. Çok kısa zamanda 300 metrekarelik yeni yerinde hizmet vermeye devam edecek olan FK Kahyaoğulları Otomotiv, her marka ve her bütçeye uygun araç seçeneklerini Aydınlıların beğenisine sunacak. 

Babasını kaybettikten sonra kendi yolunu çizmeye karar verdiğini belirten Ferhat Kahyaoğulları, “Restoran işletmek hayalimdi. Hayatın getirdiği dönemeçlerden biri olarak, hayalimi de gerçekleştirmiş olmanın mutluluğuyla geçtiğimiz yıllarda galericilik işimin yanında restoran işine girdim. Ancak bu iş, yüksek risk içerdiği için, herkes kendi en iyi bildiği işi yapmalı ilkesiyle galeri işine geri döndüm. Çocukluğumdan beri bu sektörün içindeyim. Şimdi de FK Kahyaoğulları Otomotiv olarak AYMAS girişinde yepyeni modern galerimize taşınıyoruz. Geniş müşteri kitlemize, her bütçeye hitap eden ve her modelde ikinci el otomobil sunuyoruz. Herkesin hayalindeki otomobile sahip olma hakkı vardır. Biz de müşterilerimize bu hayali gerçekleştirme konusunda yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.
“ARAÇ FİYATLARININ
BİRAZ DAHA OTURMASI LAZIM”
Otomotiv sektöründe son yıllardaki fiyat artışının alım gücünü olumsuz etkilediğini dile getiren Ferhat Kahyaoğulları, “Son yıllarda otomotiv sektöründe fiyatlar çok şişti. Benim düşüncem; otomotivde bir yıl daha fiyatların oturması lazım. Aslında her sektörde insanlar kendine çeki düzen vermeli. Fiyatlar abartıldığı için alım gücü düştü. Talepler azaldıkça gerek sıfır araçlarda, gerekse ikinci el araçlarda fiyatların geri geldiğini son dönemlerde gördük. Son aylarda çok konuşulan, trafikte görmeye başladığımız elektrikli araçlara da ilgi artıyor. Şarj istasyonu altyapısının ve araç menzillerinin önümüzdeki yıllarda gelişmesiyle elektrikli araçlara talebin artacağını düşünüyorum” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ