05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Meşhur Çine Köftesi ve Çöp Şiş’in yeni adı ‘Köfteci ONUR’

Meşhur Çine Köftesi ve Çöp Şiş’in yeni adı ‘Köfteci ONUR’

Meşhur Çine Köftesi ve Ortaklar Çöp Şiş lezzetlerini uzun yıllardır yerli ve yabancı binlerce kişiye tattıran Onur Uçar, yeni markası ‘Köfteci ONUR’ ile Çine’de hizmet vermeye başladı.

Son yıllarda ünü her geçen gün artan Çine Köftesi, Çine ve Aydın ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Meşhur Çine Köftesi’nin Çine’deki yeni adı Köfteci ONUR, Muğla-Aydın Karayolu Çine girişindeki tesisinde hizmet vermeye başladı.
2004 yılında işçi olarak başladığı sektörde, 2012 yılından itibaren işletmecilik yapan Onur Uçar, “1 Şubat 2023 tarihinden itibaren yeni markamız ‘Köfteci ONUR’ adıyla müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Köfteci ONUR olarak, ilk günkü heyecanla en iyi hizmeti sunmak ve bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Çine Köftesi’ni ve Ortaklar Çöp Şiş’i en lezzetli haliyle yerli ve yabancı binlerce kişiye ulaştırmak için çalışacağız” dedi.

“EN BÜYÜK REKLAM REFERANS”

İşletme olarak müşteri memnuniyetin çok önemsedikleri altını çizen Onur Uçar, “20 yıl önce başladığım sektörde, 11 yıldır bir işletmecilik tecrübesine sahibim. Her gelen müşteriyi memnun etmek için çalışıyoruz. En büyük reklam müşteri referansı oluyor. Çünkü müşteri yemeğini yiyip, buradan yola çıktığında gittiği yerde buradaki ilgi ve alakayı anlatıyor. Bu da bize artı olarak geriye dönüyor. Müşterilerimize lezzetli ve dört dörtlük hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi.

Firma, birbirinden lezzetli ürünleri ile Aydın-Muğla Karayolu’nu kullanan binlerce insanın hafızalarına ve damaklarını markasını kazıyor. Köfteci ONUR’un menüsünde, köfte ve çöp şişin yanı sıra yanı sıra serpme kahvaltı, pide çeşitleri, lahmacun, çorba çeşitleri ve Madran yayık ayranı da bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ