05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Kuşadası’nın ezber bozan tatil merkezi; Batıhan Vadi Hotel

Kuşadası’nın ezber bozan tatil merkezi; Batıhan Vadi Hotel

Kuşadası’nın en yeni tatil merkezi Batıhan Vadi Hotel, misafirlerine alışılagelmişin dışında bir tatil deneyimi sunuyor. Tesiste yer alan O’Garden Restaurant, Radika Vadi, Leora Şarap Evi ve Rodolfo Bar lezzetli buluşmalar için davetkâr ortamlar sağlıyor.

 

35 yıldır Kuşadası’nda aile ve çocuklu tatil denildiğinde ilk akla gelen Batıhan Beach Resort ile misafirlerine sürekli memnuniyet garantisi veren, Kumsal Restaurant’ın denize sıfır konumuyla misafirlerine unutulmaz gün batımı manzaralarında eşsiz lezzetler tattıran Batı Turizm, Batıhan Vadi projesi ile alışılagelmişin dışında bir tatil deneyimi sunuyor. Batıhan Vadi, misafirlerinin tatil deneyimlerini unutulmaz kılmayı hedefliyor.

Kuşadası Bahçeçik Boğazı’nda doğayla iç içe, kendine özel havuzu bulunan villalarda konaklayabileceğiniz, oda + kahvaltı konseptiyle hizmet veren Batıhan Vadi Hotel, üretim odaklı turizm anlayışı ile Ege Bölgesi’nde ezber bozuyor.

140 bin m2 alan üzerine konumlandırılan Batıhan Vadi Hotel’de, 17 adet Premium Villa 2+1, 20 adet Superior Villa 1+1, 4 adet Family Pool Suite, 4 adet Family Suite oda bulunuyor.

LEZZETLİ BULUŞMALAR İÇİN

Tesis içinde yer alan O’Garden Restaurant, Radika Vadi, Leora Şarap Evi ve Rodolfo Bar lezzetli buluşmalar için davetkâr ortamlar sağlıyor.

Islah edilen derede yaşayan ördeklerin, flamingoların ve tavus kuşlarının doğal yaşam alanını koruyan, deve kuşu ve ceylanlara ev sahipliği yapan, arazide bulunan zeytin ve portakal ağaçlarının bakımlarını üstlenen Batıhan Vadi Hotel, doğanın içinde bambaşka bir tatil anlayışını benimsiyor.

Misafirlerine, kendi tatil deneyimlerini yaratmaları için her türlü imkânı tanıyan, istek ve önerilerine kulak veren, özel ve ayrıcalıklı hissettiren Batıhan Vadi Hotel’de her Cumartesi akşamı Kuşadası ve çevresinde yaşayan herkese açık etkinlikler düzenleniyor. Sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde O’Garden Restaurant, Kuşadası halkına ve otelde konaklayan misafirlerine lezzetli alternatifler tattırıyor.

BAHÇEÇİK BOĞAZI

Doğallığını koruyan ve zengin biyolojik çeşitlilik barındıran önemli yerlerden biri olan Bahçecik Boğazı, Kuşadası’nın hemen yanı başında antik dönemden bu yana doğal peyzajın korunduğu bir doğa alanıdır.

Zeytinlikler ve narenciye bahçelerinin yer aldığı Bahçecik Boğazı’nın güney ve kuzey yükseltilerinin arasında doğal bir vadi uzanmaktadır. Vadinin her iki yanında Efes’e su taşıyan antik suyollarına ait kanallar ve köprüler görülmektedir. Yaklaşık 8 km’lik yol üzerinde, Akdeniz Bitki Örtüsü’nün en güzel örneklerini görmek mümkündür. Orkide türleri, sayıları 400’ü aşan bitki çeşitliliği, sandal, erguvan, meşe, akasya, kızılçam ağaçları, şahin, kerkenez, yılan kartalı, baykuş türleri ve orman kuşlarıyla zengin biyolojik çeşitliliğin görüldüğü Bahçecik Boğazı, Kuşadası’nın en güzel doğa alanlarından biridir.

Mart-Nisan aylarında Bahçecik Boğazı adeta çiçek bahçesine dönüşmektedir.

Yemyeşil doğanın içinde vadiyi gümüş bir kolye gibi saran Efes’in antik suyolları mühendislik harikası olan yapım tekniğiyle tarih mirasını gözler önüne sermektedir.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ