05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

İzdüşüm Eğitim Kurumları, ortaokul öğrencilerine de hizmet verecek

İzdüşüm Eğitim Kurumları, ortaokul öğrencilerine de hizmet verecek

25 yıllık eğitim tecrübesiyle Efeler’de lise öğrencileri ve üniversite sınavına hazırlanan mezun öğrencilerin destekçisi olan İzdüşüm Eğitim Kurumları, yeni eğitim öğretim yılında ortaokul öğrencilerine de hizmet verecek.

Fizik öğretmeni Argun Budanur, matematik öğretmeni Kamil Karataş ve Ömer Hancı ortaklığında 2020 yılında kurulan İzdüşüm Eğitim Kurumları Özel Öğretim Kursu, lise 9, 10, 11, 12’nci sınıflara ve mezun öğrencilere eğitim veriyor. Efeler İlçesi Girne Mahallesi’ndeki geniş ve modern kurs merkezinde önümüzdeki yıl ortaokul öğrencilerine de hizmet sunmaya hazırlanan İzdüşüm Eğitim Kurumları, Ocak ayından itibaren erken kayıtlara başlayacak.
TECRÜBELİ KADRO
BİREBİR İLGİ

Kurumları ile ilgili bilgiler paylaşan İzdüşüm Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Argun Budanur, 1998 yılından bu yana sektörün mutfağından yetişmiş bir fizik öğretmeni olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

“Binlerce öğrenci yetiştirmiş bir öğretmen olarak sektörün mutfağından geliyorum. 2012 yılından bu yana özel eğitim kurumları içinde hem çalışan, hem işveren konumunda yer aldım. Tecrübeli öğretmenlerimizle, kalabalık olmayan bir ortamda birebir ilgi ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin kurumumuzdan mutlu ayrılmalarını, ‘iyi ki bu dershaneye gitmişim’ diyebilmelerini sağlamak. Her öğrencinin kendi kapasitesini aşmasını ve seviye atlamasını sağlamak bizim için çok değerli.
Öğrenciler kalabalıkta sorularını bile soramaz, sadece derslerine girer ve gider. Ama bizim gibi kalabalıktan uzak bir kurumda öğrencilerimizin hem öğretmeni, hem arkadaşı oluyoruz. Bir sıkıntısı olduğu zaman veya derslerinde bir düşüş olduğu zaman öğretmenlerimiz hemen fark eder. Öğrencilerimizi hem sınavlara hem de hayata hazırlıyoruz.”
“KALİTELİ EĞİTİMİN TEMELİ
KALİTELİ ÖĞRETMEN”

Efeler ilçesinin yanı sıra merkeze yakın ilçelerden de talep gördüklerini ifade eden Argun Budanur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Deneme sınavlarımız disiplinli ve kaliteli oluyor. Öğrenciler sınavlarda boş bırakılmıyor, başlarında gözetmenle gerçek sınava girer gibi deneme sınavına giriyorlar. Ayrıca kaliteli eğitimin temelinin kaliteli öğretmen olduğunu düşünerek, tecrübeli öğretmenlerimizle öğrencilerimize başarının kapısını aralıyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ