05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Koyuncu Alüminyum çeyrek asırdır sektörün öncüsü

Koyuncu Alüminyum çeyrek asırdır sektörün öncüsü

Çeyrek asra yaklaşan tecrübesiyle Aydın’da sektörün öncüsü olan Koyuncu Alüminyum, dünyanın dinamiklerine uyum sağlayarak, yeni teknolojilerle imalat yöntemlerini geliştirip hizmet alanını genişletmeye devam ediyor.

1999 yılından bu yana durmadan ilerleyen Koyuncu Alüminyum; bireysel, kurumsal ve kamu müşterilerine hizmet sağlamanın yanı sıra, yurt dışında bağlantılı olduğu çözüm ortakları kanalıyla da ihracat gerçekleştiriyor. Hem ülkedeki, hem de yurt dışındaki seçkin firmalara tedarik sağlayan Koyuncu Alüminyum, ürünlerini www.koyuncuyapimarket.com e-ticaret sitesi aracılığıyla da bireysel müşterilerine kavuşturuyor.
FAALİYET ALANLARI

Aydın’daki en köklü ve kaliteli alüminyum ve plastik doğrama üreticisi konumunda olan Koyuncu Alüminyum, yaklaşık çeyrek asırlık deneyimiyle;  alüminyum doğrama, pvc plastik doğrama ve çelik yapı sistemleri, kış bahçesi ve teras kapama, panjur ve otomatik tente sistemleri, cephe kaplama ve cam giydirme sistemleri imalatı ve montaj hizmetleri veriyor.
“HER DAİM GELİŞEREK VE DÖNÜŞEREK
YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

1999 yılında başlayan yolculuklarının, her gün daha fazlasını hedefleyerek ve hedeflerine ulaşarak devam ettiğini belirten Koyuncu Alüminyum sahibi Ahmet Koyuncu, “Çeyrek asra yaklaşan tecrübemiz bizi işimizde başarıya ulaştırmaya devam ederken, dünyanın dinamiklerine de uyum sağlamak için çabalıyoruz.  Koyuncu Alüminyum olarak, her daim gelişerek ve dönüşerek yolumuza devam ediyoruz. Bu dönüşümün en önemli ögesi olan kurumsallaşma adımıyla yepyeni bir görünümü, iletişim dilini ve marka kurumsal kimliğini benimseyerek daha da büyük başarılara doğru ilerliyoruz. Önem verileni koruduğumuz, değerlerimizle başarılarımızı buluşturduğumuz nice günlere…” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ