05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Simge Sigorta adını Türkiye pazarına yazdırıyor

Simge Sigorta adını Türkiye pazarına yazdırıyor

Bircan Öter Simge Sigorta, yaklaşık 10 bin sigortalı sayısı ve bünyesindeki 11 yetkili acentelik ile sanayiden tarım sigortalarına kadar her alanda yükselişini sürdürüyor.

 

Risklerini teminat altına aldığı müşterilerinin güven testini geçen Simge Sigorta, yakın zamanda adını Türkiye pazarına yazdırmayı planlıyor. İlk poliçesini 2004 yılında kesen Bircan Öter Simge Sigorta, 20 yıla yaklaşan tecrübesiyle müşterilerine hızlı çözüm üreterek Aydın’da ve Ege Bölgesi’nde sektörün en iyileri arasında yerini alıyor. Dijital dünyaya ayak uydurarak tüm altyapısını hazırlayan Simge Sigorta, ‘sigortamevde.com’ e-ticaret sitesi üzerinden de ülke genelindeki müşterilerine profesyonel sigortacılık hizmeti sunuyor. Simge Sigorta’nın yörenin en rekabetçi acentesi olduğuna dikkat çeken Simge Sigorta sahibi Bircan Öter, kasko poliçeleri ve trafik başta olmak üzere tüm alanlarda sektöre kıyasla primlerinin daha avantajlı ve poliçelerinin daha uygun fiyatlı olduğunu söyledi.

“SİMGE SİGORTA VARSA,

MAĞDURİYET YOKTUR”

Simge Sigorta’nın, diğer sigorta şirketlerinden ayıran en önemli özelliğinin genellikle ağır sanayici sigortacısı olduğunu belirten Bircan Öter, çalışmaları ve hedefleri hakkında şu bilgileri verdi: 

“Simge Sigorta’nın birçok alanda Aydın’da ve Ege Bölgesi’nde önemli sayıda poliçe üretim adedi vardır. 2023 yılı sonuna kadar 40 milyonun üzerinde hedef primimiz var. Dijital Sigortacılığı da çok önemsiyoruz, çünkü ülkemizin her yerinde müşterimiz var. Kurumsal müşterilerimizin yanı sıra ‘sigortamevde.com’ internet sitesi üzerinden bireysel müşterilerimize de ulaşıyoruz. İşletmemizde hedefimiz; doğru adım, doğru poliçe ve sonrasında gelen müşteri güveni. Simge Sigorta’da poliçe yapıp da hasarını alamayan kimse yoktur ki bu bizim için çok önemlidir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, hızlı ve kaliteli hizmet sağlıyoruz. Simge Sigorta varsa mağduriyet yoktur. 20 yıldır müşterilerimiz hiçbir mağduriyet yaşamadan teminatlarını alır.” 

AYDIN’DA BİR İLK

TAKSİTLİ SATIŞ SİGORTASI
Mağazaların 24 aya kadar vadeli ürünlerin satışından doğabilecek riskleri ‘TAXİT’ ile teminat altına alan Bircan Öter Simge Sigorta, bu çalışmasıyla Aydın’da bir ilki gerçekleştirdi. Sıfır batık garantisiyle çalıştıklarını vurgulayan Bircan Öter, “Esnafın sattığı ürünün tahsilatının garantisini yapan ‘TAXİT’ adında taksit sistemimiz var. Müşteri vadeli aldığı ürünün taksitini ödemezse, ödemeyi sigorta şirketi olarak biz yapıyoruz.” diyerek Aydın’da sektörün öncüsü olmaya devam edeceklerini kaydetti.

GIDA SEKTÖRÜNDEKİ MARKASI; KÖFTECİ BİRCAN

Hem risk sektöründe, hem de gıda sektöründe yer alarak 25 kişiye istihdam sağlayan Bircan Öter, gıda sektöründe Kervan Gıda Köfteci Bircan ismiyle yol alıyor. Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki tesislerinde Meşhur Çine Köftesini ve yöresel ürünleri müşterilerine sunduklarını belirten Bircan Öter, “Hedefimiz Çine Köftesi’ni de Köfteci Bircan markasıyla Çine’nin dışına taşımak. Ama her şeyin bir zamanı var. Köfteci Bircan’da ilkemiz günlük taze et.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ