05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Yarım asırlık güvenin adı: Karabacak Petrol

Yarım asırlık güvenin adı: Karabacak Petrol

Akçaova’ya değer katan Karabacak Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi, aileden aldıkları yarım asırlık güvenle ilçenin yakıt ihtiyacını karşılıyor.

 

1964 yılında Ahmet Karabacak tarafından kurulan şirket, üçüncü kuşak aile bireyleri; Emrah Karabacak, Ahmet Karabacak ve Gökhan Karabacak tarafından Akçaova ve yöresine hizmet vermeye devam ediyor. Çiftçilere verdikleri destekle yörede takdir gören Karabacak Petrol Ürünleri, akaryakıt sektöründe ilçede tek. Su ve tüp gazı bayilikleri de bulunan şirket, Özkarabacak adıyla beyaz eşya sektöründe de Akçaova, Karpuzlu ve Çine’ye hizmet ediyor.

AKÇAOVA’DA TEK

Aile şirketi olduklarını ve Çine Ovası’nda uzun yıllardır çiftçilere destek verdiklerini ifade eden Emrah Karabacak şöyle konuştu:

“Ailemizden gelen güvenle Akçaova’nın ve köylerin yakıt ihtiyacını karşılamaktayız. Çiftçilerimize toplu şekilde madeni yağ satışı da yapmaktayız. Çok uzun yıllardır petrol, Aygaz tüp ve Beko bayiliği yapmaktayız. Alanında lider markalarla çalışıyor, doğru firmaları vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Hizmet kalitemizden ödün vermediğimiz için halk tarafından kabul görmekteyiz. Akçaova’da tüp ve petrol şirketi olarak tekiz. Müşterilerimizle de uzun süren ilişkilerimiz olduğundan güvene dayalı işlemler gerçekleştirebiliyoruz. Biz müşterilerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz, Akçaova da bize sahip çıkıyor.”

GELECEK HEDEFİ; MODERN BİR DİNLENME TESİSİ PROJESİ

Karabacak Petrol Ürünleri’nin gelecek hedefi ise Aydın – Muğla Karayolu üzerinde çağın gereklerine uygun modern bir dinlenme tesisi açmak. Çine – Aydın Karayolu üzerinde Çaltı yakınlarında bulunan arazilerinde geçmişte babalarının bir dinleme tesisi projesi olduğunu fakat söz konusu alanın tarım arazisi olması sebebiyle gerçekleşemediğini belirten Emrah Karabacak, Muğla Karayolu’nda şarj ve akaryakıt istasyonu bulunan modern bir tesis projesi için ileriki zamanlarda adım atmayı planladıklarını belirtti.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ