05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Çakır Petrol çeyrek asırdır müşterilerinin yol arkadaşı

Çakır Petrol çeyrek asırdır müşterilerinin yol arkadaşı

Aydın – Denizli karayolunun en eski aktif istasyonlarından biri olan Çakır Petrol, Sultanhisar ve Efeler’deki iki şubesiyle 29 yıldır müşterilerinin yol arkadaşı.

1994 yılında Sultanhisar’da Salih Çakır tarafından kurulan Çakır Petrol, 2000 yılında şirketleşerek iş modelini günümüz ihtiyaçlarına uygun hale getirdi. 2015 yılında da Efeler’de ikinci şubesini Işıklı Kavşağı’nda açan firma hizmet ağını genişletti. Başarılarını, yılların birikimine ve doğru iletişim politikasına borçlu olduklarını belirten Çakır Petrol sahibi Semih Çakır, “Sektördeki köklü geçmişimizle müşteri işveren ilişkisini aştık. Her zaman doğru ürün ve doğru iletişimle müşterilerimizle daha derin bir bağ kuruyoruz. Bu yaklaşım sayesinde de sadece iş değil, aynı zamanda samimi bir dostluk ilişkisi oluşturuyoruz. Müşterilerimize ‘yol arkadaşı’ olmanın gurunu yaşıyoruz” dedi.

GÜVEN KALİTE VE İSTİKRARLI HİZMET

Çakır Petrol’ün ana arterde konumlanarak Denizli’den Afyon’a, Antalya’ya kadar geniş bir alanda etkin bir şekilde hizmet verdiğine değinen iş insanı Çakır, “Günde binden fazla kişiyle sürekli diyalog halindeyiz. Güven, kalite ve istikrarlı hizmetimizle Sultanhisar ve Efeler’de önemli bir çevre ve network oluşturmuş durumdayız.” diye konuştu.

EVORA İLE İNŞAAT SEKTÖRÜNE ADIM

Sadece akaryakıt sektörü ile sınırlı kalmayarak 2020 yılında inşaat sektörüne de adım attığına değinen iş insanı Semih Çakır, “Arkadaşlarımız Utku Uyanık ve Ahmet Koyuncu ile Evora Aydın İnşaatı kurduk. Efeler’de ilk projemiz olan 4. Sanayi Sitesi’ni tamamlamak üzereyiz. İnşaat sektöründe de artık yeni projelerimizle varız.” ifadelerini kullandı.

AYGİAD İLE AYDIN’A VE GENÇLERE
KATKI SAĞLAYAN PROJELER

Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) Başkanı olan ve Aydın Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan Semih Çakır, 2013 yılında derneğe üye olarak başladığı yolculuğunu anlattı. AYGİAD’da 2013’ten bu yana yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik gibi önemli görevler üstlenen Semih Çakır, 2022 yılı Şubat ayında başkan seçildi. Bu süreçte AYGİAD’ın önemli projelerine liderlik eden Çakır, projelerinden şöyle bahsetti:

“Avrupa Birliği projeleri kapsamında önemli kazanımlar elde ettik. Üniversitelerdeki gençlere yönelik gerçekleştirdiğimiz seminerlerle öğrencilerin donanımlarını artırmaya odaklandık. Öğrencilere başarı hikayelerimizi aktarıp soru-cevap şeklinde interaktif oturumlar düzenledik. Gençlerin özel teşebbüse cesaretle adım atmalarını, yeni fikirlerle katılmalarını ve ticaret hayatının reel sektörüne aktif olarak dahil olmalarını teşvik etmeye çalıştık. Üniversite öğrencilerine özel olarak düzenlenen yarışmalarda ise en orijinal fikirleri değerlendirerek ödüllendirdik. Aydın’ımıza ve gençlerimize katkı sağlayacak projeleri hayata geçirme konusundaki kararlılığımızla 30’uncu yılımızı büyük bir gurur ve başarıyla kutluyoruz.”

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ