05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

EVORA Aydın İnşaat ilklere imza atacak

EVORA Aydın İnşaat ilklere imza atacak

Efeler’de 90 adet dükkandan oluşan 4. Sanayi Sitesi inşaatını tüm hızıyla sürdüren EVORA Aydın İnşaat, hazırlıkları son aşamaya gelen Zeybek Mahallesi’ndeki yeni konut projesinde Aydın’da ilklere imza atmaya hazırlanıyor.

Aydın’ın ilk kapsamlı motosiklet mağazasını kurarak 2002 yılında motosiklet ve beyaz eşya satışıyla ticaret hayatına adım atan Yamaha Aydın Bayii BRD Motor İnşaat A.Ş. sahibi Fikret Utku Uyanık, 2012 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerini hızlandırdı. İnşaat sektöründe kendi projelerinden sonra 2021 yılında AYGİAD üyesi iş insanları Semih Çakır ve Ahmet Koyuncu ile birlikte EVORA Aydın İnşaat’ı kuran Utku Uyanık, kente değer katacak projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.
EFELER 4. SANAYİ SİTESİ
2024’TE TESLİM EDİLECEK

AYGİAD üyesi olan iş insanları Fikret Utku Uyanık, Semih Çakır ve Ahmet Koyuncu ortaklığında 2021 yılında kurulan EVORA Aydın İnşaat, AYGİAD’dan gelen tecrübe ve güç birliği sayesinde başarısını her geçen gün katlıyor. EVROA Aydın İnşaat’ın villa ve köy evleri projesi ile başlayan süreç, Efeler İlçesi’nde 4. Sanayi Sitesi inşaatıyla devam ediyor. Kentteki ihtiyacı görerek 4. Sanayi Sitesi’ne başladıklarını, ardından beklenmedik bir talep ile karşılaştıklarını ve bu güven verici talebin ekip için memnuniyet verici bir gelişme olduğunu belirten Utku Uyanık, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi altındaki 90 adet dükkanın teslimatlarının 2024 yılında yapılacağını söyledi.
AYDIN’DA İLKLERİ YAŞATACAK
40 DAİRELİK PROJE ÇOK YAKINDA

Efeler İlçesi Zeybek Mahallesi’nde büyük bir konut projesinin de hazırlığını tamamlayan Evora İnşaat, önümüzdeki aylarda 40 dairenin temellerini atarak Aydın’ın ilklerini yansıtacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Aydın’da ilk olacak özelliklere sahip projenin detayları, önümüzdeki dönemde kamuoyu ile paylaşılacak.

AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU İHALESİNİN
SONUÇLANMASINI SAĞLADILAR

Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nde üç dönem yönetim kurulu üyeliği ve bir dönem başkanlık yapan Utku Uyanık, başkanlığı döneminde yaptıkları bazı çalışmaları şöyle anlattı:
“Başkanlığım dönemimde AYGİAD olarak Aydın – Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sonuçlanması için büyük bir kamuoyu oluşturmuştuk. Ankara ziyaretleri, federasyonlar ve konfederasyonla iş birliğiyle, Güney Ege Sanayi̇ ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) ile uyumlu çalışarak otobanın ihalesinin sonuçlanması adına önemli adımlar attık. Aynı zamanda başkanlığım zamanında Aydın’da en yüksek bütçeli Avrupa Birliği projesini başlattık. Bu kapsamda dernek üyelerini Hollanda ve İsveç’e götürerek bu ülkelerdeki paydaşlarla işbirliği kurduk. İsveç’ten misafirlerimizi ilimizde ağırladık. Yaklaşık 300 öğrenciye sosyal girişimcilik eğitimi ve sertifika verdik. Düzenlediğimiz sosyal girişimcilik yarışmasıyla hak eden öğrencilere maddi ödüller de verdik.”
SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ