05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Lego Dekorasyon çeyrek asırlık tecrübe ile Aydın’ın hizmetinde

Lego Dekorasyon çeyrek asırlık tecrübe ile Aydın’ın hizmetinde

Aydın’ın önde gelen iş insanlarından biri olan Sur Çelik Kapı Aydın Bayii Lego Dekorasyon’un sahibi Mehmet Öztaş, mobilya ve çelik kapı sektöründe önemli projelere imza atıyor.

Meslek hayatına babasının mobilya işinde çıraklıkla adım atan Mehmet Öztaş, 1998 yılında kendi işinin başına geçerek iş dünyasında ciddi bir oyuncu olarak tanındı. Öztaş’ın mobilya üretimi ve satışının yanı sıra, çelik kapı bayiliği konusundaki başarısı da dikkat çekici. Çelik kapı sektöründe 2009 yılında başladığı bayilik süreci, Mehmet Öztaş’ı Aydın’ın önde gelen çelik kapı tedarikçilerinden biri haline getirdi. Sur Çelik Kapı’nın Aydın’daki tek bayisi olarak öne çıkan Lego Dekorasyon, hem mobilyada, hem de çelik kapıda sektörün önemli aktörlerinden biri olarak öne çıkıyor.

ÇEVRE İLLERE DE HİZMET VERİYOR

Lego Dekorasyon, yılda ortalama anahtar teslim 5’e yakın müteahhit projesi ve 100’ün üzerinde bireysel müşteriye hizmet veriyor. Sur Çelik Kapı Aydın Bayii Lego Dekorasyon; çeyrek asırdır sektörün içinde olmanın getirdiği tecrübe ve yüksek müşteri memnuniyeti ile Aydın’ın tüm ilçelerinde ve Çeşme, Bodrum gibi turistik yerler başta olmak üzere çevre illerde de başarılı işlerde adından söz ettiriyor.

AYGİAD İLE ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTI
Mehmet Öztaş’ın etkisi sadece iş dünyasıyla da sınırlı değil. Aktif bir sivil toplum gönüllüsü olan Mehmet Öztaş, Aydın Marangozlar Odası yönetim kurulu üyesi. Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nde (AYGİAD) 3 dönem yönetim kurulu üyeliği ve bir dönem yönetim kurulu başkanlığında bulunan Öztaş,  Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri (EGAFED) ile Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) yönetim kurullarında da görev yaptı.
“Aydın’ımıza neler verebiliriz, Aydın için neler yapılabiliriz” mantığıyla hareket ettiğini ifade eden Mehmet Öztaş, başkanlığı döneminde Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) ile ortak bir projeye imza attıklarını kaydederken, “AYGİAD başkanlığım döneminde yönetim kurulu arkadaşlarımızın desteği ve AGİKAD dönem başkanı Emel Uşaklı ile ‘Güçlü Aydın Balosu’ adında bir güçlü etkinlik düzenlemiş, 400 kişilik bir katılımla engelli çocuklarımıza destek olmuştuk. Bu projede başarılı olduğumuzu düşünüyorum, projemiz amacına ulaştı. Bununla birlikte Aydın’ımız ve üyelerimiz adına orman fidanlığına 100’ü aşkın çam fidanı dikerek doğamıza ve gelecek neslimize örnek olmaya çalıştık. Ayrıca yine başkanlığımın son döneminde Avrupa Birliği projesine imza atarak derneğimize güzel bir gelir sağlamıştık. Benden sonraki dönemde de başkan arkadaşımız projenin devamını getirdi ve tamamladı, sonuçta derneğimiz güzel güçlü bir yerde kendini ispatlamış oldu.” diye konuştu.

BAYİLİKLERİ İLE ÇEŞİTLİLİK SAĞLIYOR

Lego Dekorasyon, Sur Çelik Kapı bayiliğinin yanı sıra sektörlerinin önemli markalarından VEROX Laminant Parke, Stone Gallery Porselen Mutfak Tezgahları, DEKTON ve SILESTONE Mutfak Tezgahları bayilikleriyle Aydınlılara çözümler sunuyor.
ANAHTAR TESLİM TADİLAT PROJELERİ

Lego Dekorasyon aynı zamanda anahtar teslim tadilat işleri hizmeti de veriyor. Son yıllarda mobilya ve anahtar teslim tadilat işlerinde özellikle müstakil ev ve villa projelerinde yer aldıklarını söyleyen Öztaş, profesyonel ve tecrübeli ekipleriyle yüksek beklentileri ve ihtiyaçları karşıladıklarını ifade etti.
25 yıllık deneyim ve başarılarla dolu bir kariyere sahip olan Mehmet Öztaş, gelecekte de sektördeki değişiklikleri ve yeni projeleri takip edeceklerini, sektörle bağlantılı yeni iş kollarında da girişimlerde bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

SEKTÖR AYDIN DERGİSİ’Nİ
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ