05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ziyafet Pide ve Kebap yeni şubesini Mimar Sinan’a açtı

Ziyafet Pide ve Kebap yeni şubesini Mimar Sinan’a açtı

Efeler İlçesi’nde kendine has lezzetleri ve hizmet kalitesiyle Aydınlılardan büyük ilgi gören Ziyafet Pide ve Kebap, ikinci şubesini Mimar Sinan Mahallesi’ne açtı. Ziyafet Pide ve Kebap firmasının hedefi diğer ilçelerde de şubeleşmek.


Aydın’da 2000 yılından bu yana birlikte çalışan ve 2015 yılında kendi işletmeleri olan Ziyafet Pide’yi kuran Ahmet Salış (37) ve Mustafa Ali Akbaş (36), her geçen gün yenilenerek ve hizmet kalitesini artırarak Aydınlıları kendilerine özgü lezzetlerle buluşturuyor. 2021 yılında lezzet çeşitlerini artırarak pidenin yanına et ve kebapları da ekleyen Ziyafet, pidedeki başarısını kebapta da yakaladı.
7 yıldır Ata Mahallesi Çevre Bulvarı’ndaki merkez şubesinde hizmet veren Ziyafet Pide ve Kebap, 2022 yılında ikinci şubesini aynı lezzet kalitesiyle Mimar Sinan Mahallesi’ne açtı.
2015 yılında kurdukları işletmelerinde ilk andan itibaren her zaman tezgahın başında olduklarını kaydeden işletme ortağı Ahmet Salış, lezzetlerinden ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermediklerini söyledi. Ziyafet Pide’nin lezzetinden vazgeçemeyen müşterilerin paket servise ilgi gösterdiklerini belirten Salış, “Ata Mahallesi’ndeki işletmemizde paket servise başladıktan sonra Mimar Sinan Mahallesi’nden de büyük talep gördük. Bu yüzden ikinci şubemizi aynı lezzet kalitemizle geçen yıl Mimar Sinan Mahallesi’ne açtık. 5 kişilik bir ekiple başlayan yolculuğumuz, bugün 20 kişiyle devam ediyor” dedi.

KENDİ TARİFLERİNİ UYGULUYORLAR

Aydın’da kendi tariflerini uygulayan nadir işletmelerden biri olduklarını söyleyen Ahmet Salış, “Kendi tatlarımızı ortaya koyan ve sürekli bu konuda çizgisini geliştiren bir işletmeyiz. Bu bağlamda 3 çeşit peynirli ziyafet special, etli special ve yine kendimize has kebabımızı müşterimizin beğenisine sunduk ve oldukça beğeni aldık. Bundan sonra bu lezzetlerimizi çeşitlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ DİĞER İLÇELERE DE
ZİYAFET LEZZETİNİ ULAŞTIRMAK”

Aydın’da sektör içerisinde önemli bir yer edinerek diğer ilçelerde de şube açmak istediklerini dile getiren işletme ortağı Mustafa Ali Akbaş ise, “Öncelikle turizm bölgelerinden başlayarak diğer ilçelere de şubeler açarak ziyafet lezzetlerini ulaştırmak istiyoruz. Pide ve kebap alanında Aydınlıların en çok tercih ettiği adreslerden biri biz oluyoruz. Bunu diğer ilçelerimizde de gerçekleştirmek, istihdamımızı da artırarak daha fazla kişiye iş imkanı sunmak istiyoruz” dedi.

BÜTÜN PLATFORMLARDA
PAKET SERVİS HİZMETLERİ VAR

Dijital dünyaya uyumlu giden bir işletme olduklarını sözlerine ekleyen Mustafa Ali Akbaş, Trendyol, Yemek Sepeti, Getir gibi tüm platformlarda paket servisi hizmeti verdiklerini söyledi. Salış, ayrıca Metropol ve Ticket yemek kartlarının da işletmelerinde geçerli olduğunu belirtti. Ata Mahallesi Şubesi’nde 90, Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan şubelerinde ise 80 kişilik kapasiteye sahip olan Ziyafet Pide, toplantı ve özel organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ