05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

WOOD ART DEKORASYON TÜRKİYE’NİN TEK ENTEGRE TESİSİ

WOOD ART DEKORASYON TÜRKİYE’NİN TEK ENTEGRE TESİSİ

Wood Art Dekorasyon; kuruluşundan itibaren, her bir projesinde devam ettirdiği hizmet kalitesi ve çeşitlilik prensibi, sağladığı yatırım ve istihdamlar ile Aydın’da inşaat ve hizmet sektörüne kısa sürede farklı bir bakış açısı kazandırdı. Sahiplendiği prensipleri ve proaktif yaklaşımını her zaman devam ettiren Wood Art, tam otomasyon boyahanesi ile birlikte; hazır mutfak, banyo, kapı, PVC doğrama, alüminyum doğrama ve panjur sistemleri ile alanındaki hizmet kalitesi sayesinde yurt içi ve yurt dışı pazarında emin adımlarla büyüyor.

2016 yılında Aydın’da hizmet hayatına başlayan Wood Art Dekorasyon, yapı ve inşaat sektörünün yeniden yorumlanmasına olan inancı ve ‘istisnalar kaideyi bozar’ ilkesine olan bağlılığı ile sektöre yenilikçi ve vizyoner bakış açısı getirdi. Faaliyet hayatına başladığı Ege ve Akdeniz bölgeleri başta olmak üzere; yurt içi ve uluslararası pazarlarda emin adımlarla büyümeye devam eden Wood Art, inşaat sektörüne prestijli projelerle yön veren firmaların mobilya, hazır mutfak, banyo, kapı, PVC, alüminyum doğrama ve panjur sistemleri tedarikçisi konumunda yer almaktadır.

FRANSA VE ROMANYA’YA SHOWROOM

Ülke genelinde 8 bayi ile yurt içindeki tedarik sürecini eksiksiz bir şekilde yerine getiren ve aynı zamanda 10 ülkeye de ihracat yapan Wood Art, ihracat yapılan ülke sayısını artırmak için Avrupa’nın merkezinde; Fransa ve Romanya’da açmayı planladığı showroomlarını 2022 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyor.

ALANINDA UZMAN VE DENEYİMLİ 140 KİŞİLİK EKİP

Büyüme sürecine dair konuşan Wood Art Dekorasyon İcra Kurulu Başkanı Bahadır Ak, “Wood Art, Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 12.000 metrekare alan üzerine kurulu, 10.000 m2 kapalı alana sahip; modüler mobilya ve PVC üretim faaliyetlerini 2 farklı fabrikada sürdürmektedir. Wood Art ahşap doğrama ve PVC bölümleri ile son kullanıcıya (B2C) ve kurumsal firmalara (B2B) tedarikçi olarak hizmet vermektedir. Firmamız iç piyasanın yanı sıra yurt dışında 10 ülkeye ürettiği ürünleri göndererek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir. Alanında uzman teknik ressam ve mimar kadrosu ile çizimden başlayan üretim serüveni, yine alanında uzman 140 kişilik üretim personeli ve son teknoloji üretim makineleri ile tamamlanıp kullanıcı ile buluşmaktadır. Wood Art tedarik sürecinden başlayarak, üretim sürecinin sonuna kadar geçen sürenin her adımında, kişi ve firmaların beklentilerini en önemli odak noktası olarak belirlemekte ve sunacağı her hizmeti; kaliteli ham madde, kaliteli personel, kaliteli ekipman ve kaliteli servis bağlamında sunmaktadır” dedi.

İŞLETMELERİN İHTİYAÇLARINI ENTEGRE OLARAK
KARŞILAYABİLEN TEK TEDARİKÇİ KONUMUNDA

Sürdürülebilir büyümenin değişmeyen müşteri memnuniyeti ve güveni ile mümkün olduğunun altını çizen Bahadır Ak, “Wood Art olarak, temeline güven ve mutluluk ilkelerini yerleştirdiğimiz şirket politikamızla hizmet sunduğumuz kişilerin ve firmaların aldıkları hizmetten mutlu olmalarını ve geleceğe yönelik güven duymalarını amaçlıyoruz. Günümüz rekabetçi piyasalarında ‘entegre hizmet/üretim’ yapısının öneminin giderek arttığını bilen Wood Art; işletmelerin ihtiyaçlarını entegre bir şekilde karşılayabilen tek tedarikçi olarak konumlanmış ve tüm yatırımlarını bu alana hizmet edecek şekilde planlamıştır. Bu bağlamda Wood Art; boyahanesi ile birlikte, modüler mobilya alanında, mutfak dolapları, banyo mobilyaları, vestiyer, gardırop, dresuar, lake iç oda kapısı ürünlerinin üretimini yapmaktadır. Bunlar ile birlikte sektörün lider markaları REHAU PVC, LİNEA ROSSA Alüminyum, ASAŞ ve AKPA markalarının üretici bayisi olan Wood Art, PVC pencere ve kapı sistemlerinin üretimini de aynı fabrikada tam entegre olarak sürdürmektedir” diye konuştu.

2023’TE TEK ÇATI ALTINDA TAM KAPASİTE ÜRETİM

Yeni yatırımlar ve projeler hakkında da bilgi veren Bahadır Ak, “ASTİM OSB’de sahibi olduğumuz 25 bin metrekare arsa üzerinde; endüstri 4.0 sistemine uygun, tamamen robotik olarak hizmet verecek olan fabrikamızı 2023 yılında hizmete almayı planlıyoruz. Yeni yatırımlarımızla birlikte üretim kapasitemizi üç katına çıkartarak, aynı çatı altında tam otomasyon boyahanesi ile birlikte mobilya, PVC, alüminyum ve panjur sistemlerini entegre bir şekilde tek çatı altında üreten Türkiye’deki ilk 3 firmadan birisi olacağız. Yaratacağımız yeni istihdam alanları ile Aydın ve ülke ekonomisine doğrudan ve dolaylı olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ