05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aydınlı öğrenciler Uğur Kurs ile kazanıyor

Aydınlı öğrenciler Uğur Kurs ile kazanıyor

Aydın Uğur Kurs, deneyimli öğretmen kadrosu, sınava yönelik yeni nesil sorular barındıran yayınları ve öğrencilerin eksiklerine yönelik bire bir çalışmalarıyla ortaokul ve lise öğrencilerinin eğitimdeki en önemli destekçisi.


Global, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile eğitim sektörüne yön veren Uğur Kurs’un 1968 yılında başlayan eğitim yolculuğu, bugün Aydın’da ve Türkiye’nin 55 ilinde 141 Uğur kurs ile devam ediyor. Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimiyle öğrenciler; akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye hazırlanıyor.

Uğur Kurs ekolü, öğrencilerin yapay zeka tabanlı öğrenme platformu Uğur Dijital ile her zaman yanında olmaya devam ediyor.

DENEYİMLİ VE ALANINDA
UZMAN AKDEMİK KADRO

Efeler İlçesi Girne Mahallesi’nde bulunan Aydın Uğur Kurs’ta dersler deneyimli ve alanında uzman akademik kadro eşliğinde, her öğrenciye birebir ilgi gösterilerek işleniyor. Öğrencinin performansı doğrultusunda özel yönlendirmeler ile başarıya ulaşması sağlanıyor.

UĞUR’A ÖZEL YENİ NESİL YAYINLAR
VE TÜRKİYE GENELİ SINAVLAR

13 yıldır Uğur Eğitim Kurumlarında görev alan Matematik Öğretmeni ve Aydın Uğur Kurs Kurum Müdürü Ersun Narşap, yaptıkları çalışmalarla ilgili, “Her anne ve babanın en değerli varlığı olan çocuklarının geleceğini planlamak adına göstermiş oldukları ilginin aynısını Uğur Kurs çatısı altında öğretmenlerimizle beraber gösteriyoruz. Eğitimin zorlu süreçlerinde öğrencilerimiz temelden başlayıp ilerleme kaydettikçe bilgi binamızı sağlam temeller üzerine inşa etmeye devam ediyoruz.

Uğur Kurs öğrencilerine özel, sınava yönelik yeni nesil sorular barındıran yayınlarımızla öğrencilerimize kılavuz oluyoruz. Bunun yanında tüm sınavları Türkiye Geneli olan ve bu sınavlarda Türkiye’deki başarı sıralamasını gören, eksikliklerini rehberlik, danışman ve Uğur Dijital işbirliğiyle tespit eden öğrencilerimiz bu zorlu süreci daha rahat atlatıyor. Türkiye’nin ve Aydın’ın uğuru olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ