05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Temelden çatıya tüm inşaat malzemelerinin adresi; Türen Ticaret

Temelden çatıya tüm inşaat malzemelerinin adresi; Türen Ticaret

Türen Boya ve Hırdavat Mağazası’nı açarak Filli Boya, Favori Boya, Tempo Boya ve Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemi bayilikleriyle ürün yelpazesini genişleten Türen Ticaret, şehrin en büyük inşaat malzemesi tedarikçilerinden birisi.


Aydın’da 1996 yılında sadece kireç satarak sektörde faaliyetine başlayan Türen Ticaret, her geçen yıl ürün yelpazesi ve iş potansiyelini geliştirerek ‘Temelden Çatıya Tüm İnşaat Malzemeleri’ sloganıyla tüm inşaat ve yapı malzemelerinin tedariğini sağlayan bir firma haline geldi. Bir aile şirketi olan Türen Ticaret, Türen Kireç, Türen İnşaat, Türen Hazır Sıva markalarını da bünyesine katmasının ardından Efeler 1. Sanayi Sitesi Aydın Ticaret Borsası yanında Türen Boya ve Hırdavat Mağazası’nı açarak yaklaşık 200 kişiye istihdam sağlayan bir şirket oldu.

“ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ ARTTIRDIK”

Türen Ticaret, geçtiğimiz yıllarda alçı sektörünün lideri olan alçı markalarının Ege Bölgesi’nde en çok satış yapan firması olarak önemli bir başarıya imza attı. Boya ve Hırdavat Mağazası’nı açarak boya, doğal taş çeşitleri ve ısı yalıtım sistemleriyle ürün gruplarındaki önemli bir eksiği giderdiklerini belirten Şirket Yöneticisi Bilal Türen, “Uzun yıllar kireç, tuğla, çimento ve kum sattıktan sonra hem yeni ürünlerin çıkması, hem müşterilerimizden gelen taleplere cevap verebilmek için ürün çeşitliliğimizi artırdık. Bugün hazır beton, demir tel, çivi, tuğla kiremit, baca çeşitleri, gaz beton, bimsblok, kum, mıcır, çimento, mozaik, mermer tozu, alçı çeşitleri, ateş tuğlası ürünleri, yapıştırıcı (Kalekim) çeşitleri, alçıpan, betopan, Bordex, köşebent, membran, kiremit altı, asma tavan profilleri, izolasyon boyaları, mantolama malzemeleri, doğal taş çeşitleri, tamir harçları, brüt beton astarı, alçı filesi ve hilti çivi gibi birçok inşaat malzemesi satıyoruz. Aydın’ın tüm ilçelerinin yanı sıra diğer illere de inşaat malzemesi gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

HAZIR SIVA VE KİREÇ ÜRETİM TESİSİ ASTİM OSB’de yaklaşık 15 yıl önce kendi hazır sıva ve kireç üretim tesisini kuran Türen Ticaret, tesisiyle iş hacmini de genişletti. Türen markasını Türkiye’ye yaymak istediklerini dile getiren Şirket Sahibi Hayati Türen, “Yapı malzemelerinde gerek toptan, gerekse perakende olarak birçok Aydınlının tercihi olduk. Her geçen yıl iş hacmimizi büyüterek daha çok kişiyi istihdam eder hale geldik. Beş yıl içinde çalışan sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Türen Ticaret olarak bundan sonra da dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışımızla Aydın’a değer katmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

TÜREN’DEN EKOLOJİK ÇÖZÜMLER
Türen Ticaret, ahır ve kümes hayvanları için özel üretilen Ahır ve Kümes Dezenfektanı ile çiftçi ve üreticilere kokuya, sineğe ve mikroba karşı ekolojik çözümler de sunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ