05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aydın eğitiminin yeni aktörleri; Tempo Kurs ve Tempo Dil Anaokulu

Aydın eğitiminin yeni aktörleri; Tempo Kurs ve Tempo Dil Anaokulu

Aydın eğitiminin yeni markası Tempo Eğitim Kurumları, Tempo Kişisel Gelişim Kursu ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine, Tempo Dil Anaokulu ile de 3-6 yaş grubu çocuklara yabancı dil ağırlıklı okul öncesi eğitimi verecek.

2023 yılında Aydın’da kurulan Tempo Eğitim Kurumları’nın iki ayrı eğitim kurumu Tempo Kişisel Gelişim Kursu ve Tempo Dil Anaokulu, Efeler İlçesi Adnan Menderes Mahallesi’nde iki farklı binada açıldı. Tempo Kişisel Gelişim Kursu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik VIP eğitim modeliyle adından söz ettiriyor. 3-6 yaş grubu çocuklara eğitim veren Tempo Dil Anaokulu da, İngilizce ağırlıklı farklı eğitim programları ile öne çıkıyor.

TEMPO DİL ANAOKULU
DİL PROGRAMLARI İLE AYDIN’DA İLK VE TEK

Tempo Dil Anaokulu, Efeler’de Adnan Menderes Mahallesi Cornellia Rezidans altında 740 metrekaresi kapalı, toplam bin 400 metrekarelik yerinde açıldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 30-72 ay arası öğrenci kayıtlarına başlayan Tempo Dil Anaokulu, İngilizce ağırlıklı, ek olarak Fransızca ve Almanca eğitim programları ile öne çıkıyor.
Eğitim Koordinatörü Nur Othan, “Tempo Dil Anaokulu’nda öğrenme sürecini etkileşim ve deneyimle güçlendiriyoruz. İngilizce ve oyun temelli okulumuzda konuşturan İngilizce programıyla öğrencilerin günlük yaşamda ihtiyaç duydukları cümleleri yaşayarak ve oyunlarla aktif olarak kullanmalarını sağlıyoruz. “BILINGUAL EDUCATION” olarak adlandırdığımız program içeriğimizde, anaokulumuz için belirlediğimiz şefkat, şeffaflık, bireysellik, saygı ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde ve tüm gelişim alanlarında edinilmesi hedeflenen kazanımlara yönelik Dil, Mathazone Forest programıyla Matematik, Stem-Gems, Temel Mühendislik, Scamper ve Sanat Atölyelerini İngilizce dilinde uyguluyor ve bu sayede İngilizceyi yabancı dil gibi değil, anadil mantığında edindiriyoruz. Ayrıca yaş gruplarına göre farklı ve uygun saat aralığında Fransızca ve Almanca dillerinin de ek dil olarak temelini oluşturuyoruz. Aydın’da bu denli bir Dil programına sahip ilk ve tek anaokulu olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

TEMPO KURS’TA VIP EĞİTİM
VE ÖZEL DERS İMKANI

Tempo Gelişim Kursu bünyesinde ilkokuldan, liseye kadar tüm kademelerde 10-12 kişilik VIP sınıf konseptiyle ödev takibi, konu tekrarları, okula destek, kurumsal deneme sınavları, bireysel koçluk, özel ders paketleri, LGS – YKS hazırlık ve yabancı dil eğitimleri yer alıyor.

Yüksek kalitede öğrenme ve öğretme yaklaşımı ve deneyimli kadrosu ile ayrıcalıklı bir eğitim vermeye hazırlanan Tempo Kişisel Gelişim Kursu’nda eğitim çalışmaları Efeler Adnan Menderes Mahallesi’ndeki bin metrekarelik kurs merkezinde Şubat ayında başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için kayıtlar başladı.

YABANCI DİL EĞİTİMLERİNDE İDDİALI

Tempo Kişisel Gelişim Kursu, tüm branşlarda uzman kadrosu ile de iddialı. Yabancı dil eğitimleri, tamamen İngilizceyi iletişim odaklı olarak kullanmaya ve sevdirmeye dayalı olan Tempo Kişisel Gelişim Kursu, yeri geldiğinde oyun oynayarak, yeri geldiğinde aktivite yaparak hem görsel, hem işitsel anlamda dil becerilerini geliştiriyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ