05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

43 yıllık lezzet durağı Palmiye Pastanesi

43 yıllık lezzet durağı Palmiye Pastanesi

Uzun yıllardır hizmet veren sayılı pastanelerden Palmiye Pastanesi, son yıllarda yenilikleri ve yeni lezzetleriyle adından söz ettiriyor. Palmiye Pastanesi, yeni açtığı baklava satış noktasıyla her gün 21 çeşit şerbetli tatlıyı Aydınlılarla buluşturuyor.


Efeler İlçesi Batı Gazi Bulvarı’nda 1980 yılında Metin Üçeş tarafından kurulan Palmiye Pastanesi’nin kendine özgü sütlü simit üretimi ile başlayan serüveni, bugün babadan oğula geçen bir işletme olarak yaş pasta, kuru pasta, sütlü ve şerbetli tatlılarla devam ediyor. Palmiye Pastanesi, 43 yıldır aynı yerinde ilk günkü samimiyetiyle, her geçen yıl artan sadık müşterisine sağlıklı pasta ve tatlı çeşitleri sunuyor. 2012 yılında babası Metin Üçeş’e destek olmak için işin başına geçen Tunç Üçeş, bugün babasından devraldığı lezzet bayrağını işletmedeki yenilikler ve yeni lezzetlerle üretim kapasitesini artırarak daha ileriye taşıyor.

HER GÜN 21 ÇEŞİT ŞERBETLİ TATLI

Palmiye Pastanesi lezzetlerinin 43 yıllık süreçte perakende satışların yanı sıra toptan satışlarla Aydın’ın birçok ilçesine ulaştığını söyleyen işletmeci Tunç Üçeş, “Palmiye Pastanesi, yıllardır üretim standardını bozmayan, şehrin sayılı geleneksel pastanelerinden. 2022 yılına kadar yaş pasta, sütlü ve şerbetli tatlı çeşitlerimizle Aydın Merkez ve ilçelerindeki çok sayıda pastane, kurum ve fabrika gibi işletmelere toptan satış hizmeti vererek kapasitemizi ve pazarımızı büyüttük. Geçtiğimiz yıldan itibaren toptan satışlarımızı azaltarak, özellikle şerbetli tatlılarda ürün çeşitliliğimizi artırmaya karar verdik. 43 yıldır hizmet verdiğimiz işletmemizin yanına Mart ayında baklava satış noktamızı açtık. Her gün 21 çeşit şerbetli tatlıyı taze olarak müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

SIRADAKİ HEDEF ŞUBELEŞMEK
2023 yılı hedeflerinin şubeleşmek olduğunu belirten Tunç Üçeş, “Toptan satışımızı azaltmamızla birlikte şubeleşmeye karar verdik. Bu doğrultuda Efeler İlçesi’nde gelişen ve talep aldığımız iki farklı bölgede şubelerimizi açarak Aydınlıların Palmiye lezzetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

43 YILLIK GELENEK SÜTLÜ SİMİT

Palmiye Pastanesi’nin 1980 yılından bu yana aralıksız olarak ürettiği sütlü simidi, yıllardır kahvaltıların vazgeçilmezi oldu. Her sabah erkenden tükenen sütlü simidin lezzetinin özelliği ise, içinde içine katı ve sıvı yağ olmadan, sütün kendi yağı ile yapılması.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ