05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Yağ ve filtre marketini açan Özoktay, Ovientos markasıyla ihracat yolunda

Yağ ve filtre marketini açan Özoktay, Ovientos markasıyla ihracat yolunda

Madeni yağ, filtre sektöründe Aydın ve Muğla’nın önemli tedarikçilerinden olan Özoktay Oto Yağlama Ltd. Şti., 2. Sanayi Sitesi’nde yağ ve filtre marketini açtı. Ovientos markasıyla Aydın’da filtre üretimi yapan firma, Avrupa ülkelerine ihracat yapmaya hazırlanıyor.


1980 yılında Aydın 2. Sanayi Sitesi’nde oto yağlama ve yıkama sektöründe hizmete başlayan Özoktay Oto Yağlama Ltd. Şti., 1995 yılından itibaren yağ ve hava filtresi toptan satışına başlayarak Ege Bölgesi’nde çok sayıda noktaya ulaştı. 2000 yılından itibaren içerden büyüme mantığı güderek, Aydın ve Muğla’da toptan satışa yoğunlaşan firma, bölgede en eski ve en bilinen firmalardan olmasının avantajıyla binek araç ve endüstriyel madeni yağ ürünlerinde Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki fabrika gibi endüstriyel işletmelerin ve sanayi esnafının en büyük tedarikçilerinden biri oldu.

Belgin Madeni Yağları’nın üretim bandından çıkan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve birçok kamu kuruluşuna tedarik sağlayan Lubex Madeni Yağları’nın Aydın ve Muğla Distribütörü olan Özoktay, sektördeki önemli yağ markaları ve kendi üretimi olan Ovientos filtre grubu ürünleriyle Aydın ve çevre illere hizmet veriyor.

YENİ MARKETİ İLE HİZMET KALİTESİNİ
VE KAPASİTESİNİ ARTIRACAK

Oktay Eyigün tarafından kurulan, daha sonra Aşkın Yolcu ile sektörde önemli bir mesafe kaydeden firma, bugün üçüncü nesile ulaşarak Ahmet Eyigün ve Ahmet Tugay Yolcu tarafından yönetiliyor.
43 yıldır Efeler 2. Sanayi Sitesi’ndeki perakende satış ve yağ değişim servisiyle Aydınlılara hizmet veren Özoktay, hizmet kalitesini ve kapasitesini artırmak için işletmesinin hemen karşısında yeni yağ değişim merkezini Yağ ve Filtre Market olarak açtı. Özoktay Filtre ve Yağ Market, yağ ve filtre satışıyla sanayi sitesindeki esnaflara hizmet ederken, perakende yağ değişimi ile Aydınlı araç sahiplerine hizmet verecek. İşletme sahiplerinden Ahmet Tugay Yolcu, “Bu büyümeyi Aydın halkının bize duyduğu güvene borçluyuz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ