05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Özen Bobinaj 50 yaşında

Özen Bobinaj 50 yaşında

Aydın’daki çok sayıda işletmeye çözümler sunan Özen Bobinaj 50’inci yılını geride bırakırken, sektörün 40’a yakın lider markasının Aydın Yetkili Servisi olarak hizmet alanını genişletti.

Sektöründe Aydın’ın en eski işletmesi olan Özen Bobinaj, yarım asırdır birçok alanda fabrika ve işletmelere elektrik, motor, otomasyon ve otomatik kumanda arızalarında servis hizmeti sunarken, her yıl kurumsal çözümler adına yeniliklerine devam ediyor. Alanında tecrübeli ekibiyle her yıl iş potansiyelini artıran Özen Bobinaj, AC- DC servo motorlarının bakım onarımı, hidrofor sistemleri, yangın hidrofor sistemleri, oto yıkama, kaynak makinesi, doğalgaz brülör servisi, el aletleri, hilti ve matkap gibi sanayi ile inşaat sektöründe kullanılan ekipmanları alanında 40’a yakın markanın Aydın Yetkili Servisi olarak hizmet veriyor.

YENİ MARKALARLA DAHA FAZLA
ÜRÜN GRUBUNA HİZMET VERİYOR

Dewalt, Black Decker, Stanley, AEG, Milwaukee, Hitachi, Metabo, Jetco, KL Pro gibi lider markaların yetkili servisi olduklarını belirten Özen Bobinaj işletmecisi Tolga Kılcı, son olarak 2023 yılından itibaren Maxextra, Rown, My Tol Kompresör, Lutian Yıkama Makinesi, Turkuaz Pompa markalarının yetkili servisliklerini alarak, daha fazla ürün grubuna hizmet vermeye başladıklarını açıkladı. Kılcı, hidrofor sistemleri ve yangın hidrofor sistemlerinde Sumak, Atlantis, Sea Land, Sempa, Norm Pompa, Duyar Pompa ve Alf Energy gibi sektörün öncü markalarının yetkili servisi olduklarını söyledi.

TÜM İLÇELERE ÇÖZÜM SUNUYOR
Baba mesleğini hakkı ile yürütmek ve bugünlere getirmek için en büyük gayretlerinin müşteri memnuniyeti ve güven olduğunu ifade eden işletmeci Tolga Kılcı, “1970’li yıllarda kurulan, özverili çalışma ve çözümleriyle yüzlerce işletmenin güvenini kazanan işletmemizi daha iyi noktalara taşımak için, ekip arkadaşlarımızla kalite ve güven esasıyla çalışıyoruz. İşimizi elbette her şekilde yapabiliriz. Ancak gerek işletmeler, gerekse de vatandaşlar bize kapılarını açıyor. Güven, iş takibi ve samimiyet bizim işimizde önemli. Yetkili servisi olduğumuz markaların Aydın’daki çözüm noktasıyız. Sadece Efeler değil, Buharkent’ten, Kuşadası’na kadar tüm ilçelere çözüm sunuyoruz. Sektörümüzdeki yenilikleri takip ederek, Aydınlılara yeni markalarla, yeniliklerle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

ÖZEN BOBİNAJ’IN YETKİLİ SERVİSİ OLDUĞU MARKALAR
Özen Bobinaj’in Aydın Yetkili Servisi olduğu markalar şu şekilde: Dewalt, Hitachi, Black Decker, KL Pro, AEG, Milwaukee, Stanley, Metabo, Crown, Sumak, Rotowash, Proter, Rtrmax, Üret, Sempa, Atlas Pro, Flora, Norm Pompa, Duyar Pompa, Turkuaz Pompa, Biemmedue, Fimer, RIDGID, Victor, Sea Land, Otto Tech, Atlantis Blu, Alfra, Atlas, Ryobi, Alf Energy, Wera, Jetco, Maxextra, Rown, My Tol Kompresör ve Lutian Yıkama Makinesi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ