05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Master Japon Oto Mobil 1 Center ile daha güçlü

Master Japon Oto Mobil 1 Center ile daha güçlü

Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Hyundai gibi uzak doğu markası araçların özel servisi Master Japon Oto, 2023 yılı itibariyle Mobil 1 Center Servisi olarak yağ değişimi alanında tüm markaların araçlarına hizmet vermeye başladı.



Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Hyundai ve Daihatsu gibi uzak doğu marka araçların bakım ve onarımında 25 yıllık tecrübeye sahip olan Master Japon Oto, bu yıl yenilenme ve büyüme hamlesi gerçekleştirdi. Servis kapasitesini iki katına çıkararak 500 metre kapalı alana ulaşan Master Japon Oto, kurumsallaşma adına da adımlar atarak yağ bakımında Türkiye’nin önde gelen markası Mobil 1 Center Servisi oldu. Aydın’ın tek Mobil 1 Center Servisi olan Master Japon Oto, yağ değişimi alanında tüm marka araçlara hizmet vermeye başladı.

8 YILDIR DAİHATSU
AYDIN YETKİLİ SERVİSİ

Toyota Yetkili Servisi’nde 16 yıl çalıştıktan sonra 2013 yılında Master Japon Oto’yu kurduğunu söyleyen işletme sahibi Mustafa Çoban (43), her geçen yıl kendilerini geliştirdiklerini, artık daha kurumsal bir yapıyla çevre illere de hizmet veren bir özel servis haline geldiklerini belirtti. Son sistem arıza tespit cihazı ile çalıştıklarını ifade eden Mustafa Çoban, “Master Japon Oto olarak bizim uzmanlık alanımız Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Hyundai, Daihatsu gibi uzak doğu markaları. 2015 yılından bu yana Daihatsu Aydın Yetkili Servisiyiz. Aydın’ın tüm ilçelerinden müşterilerimiz var. Son yıllarda özellikle Muğla ve Denizli’den de bakım için bizleri tercih eden araç sahipleri var. Master Japon Oto olarak tercih edilme sebebimiz, alanımızda başarılı ve güvenilir olmamız, kaliteli işçilik hizmeti sunmamız. Ar-Ge’ye önem veriyoruz. Yıllardır alanımızla ilgili birçok eğitime katıldım. Halen daha yurtiçi ve yurtdışındaki eğitimlerle kendimi geliştiriyorum. Servimizde yetişen, uzun yıllardır bizimle çalışan ekibimizle araçların mekanik, elektrik ve elektronik tüm arızalarına bakım ve onarım hizmeti veriyoruz” dedi.

1 YIL İŞÇİLİK GARANTİSİ
VE YEDEK PARÇA HİZMETİ

Master Japon Oto, bakım ve onarım hizmeti sunduğu araçlara 1 yıl işçilik garantisi de veriyor. Araç sahiplerinin işçilik garantisini çok önemsediğini ifade eden Mustafa Çoban, kendi bünyelerinde Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Hyundai, Daihatsu marka araçlara orijinal yedek parça hizmeti verdiklerini de söyledi.


MOBİL 1 CENTER İLE
TÜM MARKA ARAÇLARA HİZMET

Master Japon Oto, gerekli şartları tamamlayarak 2023 yılı itibariyle Mobil 1 Center Servisi olarak hizmet vermeye başladı. Efeler İlçesi’nde tek Mobil 1 Center Servisi olan işletme, tüm marka araçlara yağ değişimi hizmeti vermeye başladı. Master Japon Oto’da yağ değişimi hizmeti verilen araçların şanzıman yağı, silecek, cam suyu, direksiyon hidroliği, akü, farlar, soğutma suyu, fren hidroliği, lastik diş derinliği ve lastik havası gibi 10 kritik nokta kontrolü hizmeti ücretiz olarak veriliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ