05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Küçükköy Gurme, Türkiye’nin yeni lezzetlerini Aydınlılarla buluşturuyor

Küçükköy Gurme, Türkiye’nin yeni lezzetlerini Aydınlılarla buluşturuyor

Aydın’da gıda sektörünün önemli aktörlerinden Küçükköy, Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmet verdiği Küçükköy Gurme ile Türkiye ve Dünya’nın en yeni lezzetlerini Aydınlılara sunuyor.

Aydın’da gıda sektöründe 2000 yılından bu yana toptan satış olarak hizmet veren Rodoslu Gıda, 2014 yılında Yağcılar İçi’nde Küçükköy Şarküteri markasıyla perakende sektörüne adım attı. 2021 yılı Nisan ayında da Mimar Sinan Mahallesi’nde Küçükköy Gurme şubesini açan işletme sahipleri Atilla Küçükdurmaz ve eşi Hilal Küçükdurmaz, Türkiye ve Dünya lezzetlerini Aydınlılarla buluşturuyor.

Efeler İlçesi’nde, ‘Sağlıklı ürünleri tüketiciyle buluşturmak’ ilkesiyle hizmet veren Küçükköy, en iyi firmaların en yeni ürünlerini raflarında bulunduruyor. Sağlıklı ve organik ürünleri tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen Küçükköy Gurme’nin yöresel ve ithal peynirleri ilk günden bu yana büyük rağbet görüyor.
 
KÜÇÜKKÖY GURME’DE NELER VAR?
Aydın yöresel lezzetlerinin yanı sıra; Ödüllü lezzetleri de müşterilerine sunan Küçükköy Gurme, Kastamonu’dan Pastırma, Antakya Bölgesi’nden Kömbe, Sürk, Halhali Zeytin, Tuzlu Keçi Yoğurdu, Antep’ten Salça ve Kurutmalıklar, Tunceli Keçi Tulumu, Erzincan Şavak Peyniri, Balıkesir Bölgesi’nden Bahar aylarında toplanan sütlerle üretilen İvrindi Koyun Kelle, Manyas Kelle, Mihaliç Peyniri, Van Otlu Peynir, Kars Gravyer ve Eski Kaşar, Trakya Eski Kaşar, Kahke, Zahter, Humus, Kahramanmaraş Tarhana Cipsi, Giresun Fındık Ezmesi, Vegan ve Glütensiz ürünler, Keçi Kefirler, Probiyotik İçecekler, Pancar Kvasslar, Alman Turşuları, Parmesan, Ricotta, Mascarpone, Gouda, Edam, Cheddar ve Rokfor Peyniri, Preslenmiş Sucuklar, tütsülenmiş Kuru Et ve Sosisler, kiraz ateşinde tütsülenmiş Yılan Balığı gibi birçok lezzeti reyonlarında Aydınlılara sunuyor.


“NE KADAR ESKİ OLDUĞUNUZLA DEĞİL,
YAPTIĞINIZ İŞTEKİ BAŞARINIZLA ANILIRSINIZ”

En büyük destekçisinin eşi Hilal Küçükdurmaz olduğunu söyleyen Küçükköy Gurme işletmesi Atilla Küçükdurmaz, “İşletmelerimizin bire bir başında olmak müşterilerimize ayrı bir güven veriyor. Hedefimiz kendi içimizde ürün çeşitliliğimizi artırarak, en sağlıklı lezzetleri halkımıza sunmak. Amaç iyi ürünü, herkesin damak zevkini yakalayıp, gerçek lezzetleri insanlara tattırmak. Müşterilerimizin tattıkları farklı lezzetleri tekrardan almak için mağazamıza gelmesi bizleri mutlu ediyor. Ne yaparsanız yapın, yaptığınız işte ne kadar eski olduğunuzla değil, yaptığınız işteki başarınız ve sahadan aldığınız tepkiyle anılırsınız. İnsanların damak tadına uygun, her bütçeye hitap eden bir işletmeyiz. Bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


JERSEY SÜTÜ HER HAFTA YOĞUN SİPARİŞ ALIYOR
Küçükköy Gurme, her hafta Çarşamba günü Manisa Talu Çiftliği’nin Jersey Sütü’nü Aydınlılarla buluşturuyor. Jersey Irkı ineklerin doğal ve katkısız günlük çiğ sütü için her hafta çok sayıda sipariş veriliyor.


İŞLENMİŞ BALIK ÜRÜNLERİ
Ürün gamına sürekli yenileyen Küçükköy Gurme, Aydın’da bulunmayan lezzetlerden Balık Kasabı markasının Toric Lakerda, Füme Hamsi, Füme Çiroz Toric, İsli Midye, İsli Dil gibi işlenmiş balık ürünlerini Aydınlılarla buluşturdu.

İTHAL LEZZETLERİN ADRESİ
Keery Gold marka orijinal İngiliz Chedar gibi ithal lezzeti müşterilerine sunan Küçükköy Gurme’nin özellikle ithal peynirlerden oluşturulan özel şarap tabakları büyük ilgi görüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ