05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Unutulmaz anların en tatlı hediyeleri ÇİKOLATACIM’da

Unutulmaz anların en tatlı hediyeleri ÇİKOLATACIM’da

Çikolata çeşmesi ile Efeler’de tek olma özelliğine sahip olan, her kesimin bütçesine hitap eden Çikolatacım, özel günlere ve kişiye özel çikolata konseptinin yanında çiçek ve ambalaj ürünleriyle de ihtiyaçlara cevap veriyor.

Çikolata sektörüne dair bol çeşitliliğe sahip olan Çikolatacım, Efeler Yağcılar İçi Çarşısı’nda açıldı. 1996 yılında iş hayatına başlayan Taner Ata, 27 yıllık deneyimini Çikolatacım çatısı altında sunuyor. Çikolatacılık sektöründe bayi şefliği alanında 10 yıl çalışan Taner Ata, iş yaşamına plastik ambalaj malzemelerinin satışını yaptığı Ata Ambalaj firmasını açarak devam etti.  Mesleki deneyimini çikolata ile buluşturan ve 2022 yılında pasta ve organizasyon malzemelerinin satışına giren Taner Ata, Yağcılar İçi Çarşısı’ndaki yeni işletmesinde özel günlerin en unutulmaz anları için malzeme temininde bulunuyor.

Düğün, cemiyet ve özel günlerde kişiye özel konseptleri sayesinde unutulmaz anlara imzasını atan işletmenin yeni hedefi çikolata sektöründeki bütün ihtiyaçları tek çatı altında toplamak ve müşterilerin hizmetine sunmak.

AYDIN’IN BÜTÜN İLÇELERİNDEN TALEP GÖRÜYOR

Aydın’ın bütün ilçelerine hizmet verdiklerini aktaran Taner Ata, “Sektörde bilinirliğimiz plastik ambalaj üzerine. Karton kutu, bardak, pipet gibi aklınıza gelecek birçok çeşidi hala temin ediyoruz. Ancak biz yenilikçi bir adım atarak, çikolata işine de başladık. Bunu yaparken de sektörde bir araştırma yaptık. Çikolatacılık üzerine ciddi bir eksiklik olduğunu fark ettik. Farkımızı ortaya koyan çeşme çikolata projesi ile başladık. Şu anda Efeler’de ve bölgede sadece bizde var. İnsanların damak lezzeti bizim için önemli. Karlılık düşük ama kalite ve memnuniyet yüksek bizim işimizde” dedi.

FİRMA VE KİŞİYE ÖZEL ÇİKOLATA

Çikolatanın vazgeçilmez tadını nostalji ile buluşturan Taner Ata, firma ve kişiye özel çalışmaları sayesinde fark yarattıklarını söyledi. Ata, “Kişiye ve firmalara özel çalışmalarımız mevcut. Hediyelik veya özel günler için farklı tasarımlarımız ve alternatiflerimiz ile hizmet veriyoruz. Öte yandan el yapımı çikolatalarımız şekerle değil, bal ile tatlandırılıyor. Vatandaşımız çikolata konusunda bilinçli. Çikolata çeşmesinde fındık püresini çoğalttık. Fındık yağı ile yapıyoruz. Market raflarındaki çikolatalar raf ömrünün uzaması için doymuş yağlarla yapılıyor. Çikolata çeşmesinin ayrı bir müşteri grubu var. Herkes güvenerek tüketebilir” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ