05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Toptan gıdanın yeni adı; Cerit Toptan

Toptan gıdanın yeni adı; Cerit Toptan

Cerit Et ve Süt Ürünleri, toptan gıda sektörüne adım atarak birçok işletmeye et ve süt ürünleri ile birlikte sos, dondurulmuş gıda ve bakliyat başta olmak üzere çok sayıda ürünü tedarik ediyor.

Aydın’ın marka firmalarından biri olan Cerit Et ve Süt Ürünleri, toptan gıda sektörüne adım attı.

Baba mesleği olan demir sektöründe Cerit Demir ile yıllardır Aydın’a hizmet eden Cerit Ailesi, 2011 yılında Cerit Et ve Süt Ürünleri’ni faaliyete geçirdikten sonra şimdi de Cerit Toptan ile toptan gıda sektöründe de kurum, kuruluş ve işletmelere hizmet veriyor. Cerit Et ve Süt Ürünleri markasının halk tarafından sahiplenilmiş bir marka olduğunu belirten Cerit Et ve Süt Ürünleri Limited Şirketi ortaklarından Taşkın Cerit, “Kaliteli ürünü en uygun fiyata verme konusunda iddialıyız. Firmalar, tüm aradıkları ürünleri bizde bulabilirler” dedi.

“TÜM ÜRÜNLERİ DEPOLAYABİLİYORUZ”

Tecrübeli bir gıda firması olarak işletmelerin bütün ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini dile getiren Taşkın Cerit, “Toptan gıda sektöründe kısa sürede önemli yol kat ettik. Filomuzu genişlettik. Ürün yetiştirme hızı konusunda sorunumuz yok. Çünkü biz stoklanabilir ürünlerin hepsini stoklayabilecek kapasitede yere ve ekonomik güce sahibiz. ASTİS’te 500 metrekare kapalı alanımızı tamamen bu işe ayırdık. Hem kuru gıdaları, hem donukları, hem soğuk havada saklanması gereken ürünlerin hepsini depolayabiliyoruz. Hedef müşteri kitlemiz oteller, restoranlar, kafeler, fabrikalar, yurtlar, özel okulların mutfakları. Ayrıca alt bayiliklerimiz de var. Efeler, İncirliova, Germencik, Kuşadası, Didim, Nazilli, Söke şu anda hizmet verdiğimiz ilçelerimiz. Biz, gıdada tecrübeliyiz, gıda toptancılığında da yolumuza başarılı bir şekilde ilerliyoruz. Şefin, firma satış temsilcisine sunduğu bütün ürünleri biz vermeyi garanti ediyoruz. Böylece her geçen ürün yelpazemizi ve pazarımızı genişletiyoruz” diye konuştu.

CERİT TOPTAN’DA NELER VAR?

Et ve süt ürünlerinin yanı sıra çok farklı ürünlerin tedarikçisi olduklarını kaydeden Cerit, “Birçok kafe, restoran ve otellerin kullandığı yemek soslarını tedarik ediyoruz. Aydın’da üretilen bir sos markasının bayiliğini yapıyoruz. Bunun yanında uluslararası markaların da bayisiyiz. Barista ve pastacılık ürünleriyle, dondurulmuş ürünler grubunu tedarik ediyoruz. Dondurulmuş gıdada da epey zengin bir ürün haznesine ulaştık. Bunun yanında kendi ana grubumuz olan peynir çeşitleri, Aydın’da birçok yerde bulunmayan ithal peynir çeşitlerini bulunduruyoruz. Baklagil çeşitlerine de giriyoruz. Yerli ve ithal olmak üzere makarna türevi ürünler, tatlandırıcı olmak üzere bal ve reçel grubu ürünleri de bulunduruyoruz. Tamamlayıcı ürünler olarak firmaların talep ettiği salça, sıvı yağ çeşitleri, kızartma yağlarını tedarik ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ