05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

AY-SİAD üyeleriyle şehrin  ekonomisine önemli katkı sağlıyor

AY-SİAD üyeleriyle şehrin  ekonomisine önemli katkı sağlıyor

Aydın’ın ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişmesine katkı sunmayı amaçlayan Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD), farklı iş kollarından üyeleriyle Aydın ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyor.


Aydın’da 2015 yılında kurulan Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD), sloganıyla farklı sektörlerden üyeleriyle oluşturduğu şehrin ekonomisine önemli değer katan sivil toplum kuruluşlarından biri.
‘Birlik içinde güçlü yarınlara’ sloganıyla her yıl üye sayılarını artırdıklarını, son katılan üyelerle birlikte üye sayılarının 70’e ulaştığını belirten AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, “Dernek olarak Aydın’ın ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişmesine, istihdamına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda iş insanlarının ekonomik ilişkilerinin teşvik edilmesine ve iş birliğine büyük önem veriyoruz. Ülkemize, ilimize ve üyelerimize faydalı olmak için çalışıyoruz. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimiz de gerek Aydın ekonomisine, gerekse ülke ekonomisine önemli katkılar ve istihdam sağlıyor. Üyelerimizin sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin karşılanması için mücadele ediyoruz. Her ortamda sesimizin daha gür çıkması için farklı sektör ve iş kollarından üye sayımızı artırmayı amaçlıyoruz. Yeni üyelerimizle ailemiz her geçen gün daha da büyüyor. Aramıza katılarak, gücümüze güç veren iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz. AY-SİAD olarak şehrimiz ve ülke ekonomisine, üyelerimize değer katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ PROJELER PLANLANIYOR

Üyelerinin farklı konularda bilgilendirilmesi ve iş hayatındaki gelişmelerden haberdar olabilmesini önemseyen bir dernek olan AY-SİAD, zaman zaman toplantı ve eğitimler düzenleyerek üyelerinin hem yetkililer tarafından bilgilendirilmesini, hem de kaynaşmasını sağlıyor. Başkan Barışık, önümüzdeki süreçte şehre ve üyelerine katkı sağlayacak yeni projeler gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

SOSYAL SORUMLULUK
PROJELERİNİ ÖNEMSİYORLAR

Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği, kurulduğu günden bu yana birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. AY-SİAD, Şubat ayında ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından deprem bölgesine destekte bulunarak gerek Ramazan ayında Alışveriş Çeki Kampanyası düzenleyen Aydın Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği, 2022 yılında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ