05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Atılım Telekomünikasyon 40 yıldır santral çözümleri sunuyor

Atılım Telekomünikasyon 40 yıldır santral çözümleri sunuyor

Aydın’ın ilk telefon santrali firması Atılım Telekomünikasyon, TELESİS Aydın Bölge Bayii olarak telefon santrali ve çağrı merkezi sistemleri alanında 40 yıldır resmi kurum ve işletmelere profesyonel çözümler sunuyor.


TELESİS Aydın Bölge Bayii ve Yetkili Servisi Atılım Telekomünikasyon, Aydın ve çevre illerde yarım asra yakın süredir resmi kurum, kuruluş ve işletmelere TELESİS ile birlikte KAREL Elektronik Teknik Servisi, TEGSOFT Çağrı Merkezi Sistemleri ve YEASTAR Ege Bölge Çözüm Ortağı olarak satış ve teknik servis hizmeti veriyor. 1984 yılında Kadir Terzioğlu tarafından kurulan Atılım Telekomünikasyon, bugün babadan oğula geçen bir şirket olarak Atılım Terzioğlu (36) ve kardeşi Arda Temmuz Terzioğlu (28) tarafından yönetiliyor. 2017 yılında e-ticaret faaliyetlerine de başlayan firma, www.voipmagaza.com ve www.kiralikcagrımerkezi.com internet siteleriyle tüm Türkiye’ye satış yaparak, hem son kullanıcıyla buluşuyor, hem de sektöründeki diğer firmalara malzeme tedariği sağlıyor.

SEKTÖRÜN EN ÇOK TERCİH EDİLEN FİRMASI

25 yıldır TELESİS Aydın Bölge Bayii ve Teknik Servisi olduklarını söyleyen Atılım Telekomünikasyon yöneticisi Atılım Terzioğlu, “Aydın’ın ilk telefon santrali firması olarak telekomünikasyon sektörünün lider markaları ile Aydın, Muğla, Denizli ve İzmir’deki çok sayıda kurum ve fabrika, hastane, otel, inşaat şirketi, hukuk büroları gibi tüm sektörlerde faaliyet gösteren işletmelere santral çözümleri sunuyoruz. 1984 yılında babamız Kadir Terzioğlu ile başlayan serüvenimizde, yüzlerce işletmenin, mutlu müşterilerin tercihi olmak bizlere mutluluk veriyor. Her geçen yıl geliştirdiğimiz hizmet kalitemiz ve çözümlerimizle sektörün en çok tercih edilen firmasıyız” dedi.

ÇAĞRI MERKEZİ VE SANAL SANTRAL
İLE DÜŞÜK MALİYETLİ ÇÖZÜMLER

Son yıllarda ağırlıklı olarak sanal santral ve çağrı merkezi alanında çözümler sunduklarını söyleyen Atılım Terzioğlu, yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi:
“Sanal santral çözümlerimizle sektörümüzde önemli bir pazar payına sahibiz. Sanal santral ile birlikte kurum ve kuruluşların kullanmak zorunda oldukları alan kodları ve sanal numaraların tahsisini sağlıyoruz. Bu şekilde işletmelere diğer operatörlere nazaran daha düşük maliyetli santral çözümleri sunuyoruz. Çağrı merkezi ve personelini kiralama hizmeti vererek işletmelerin çağrılarını daha düşük maliyetlerle cevaplamalarını sağlıyoruz. Yine müşterilerin talep ve doğrultusunda kendi müşterilerine sesli anket çalışması yapıp, bu anket görüşmelerinin kayıt altına alınarak raporlanması gibi hizmetler veriyoruz. Kişilerin kendi sesleri ile ellerinde bulunan dataları kullanarak otomatik arama çözümleri, sanat santral ile gelen ve giden çağrıların ses kayıtlarının tutulması, robot karşılama ile işletmelerin çağrılarının karşılanması, gelen aramalara ofis dışından cep telefonundan da cevaplamasını sağlayan hizmetler veriyoruz. Webchat, sms, sosyal medya entegrasyonu, webcall gibi hizmetlerimiz de var.”

TELESİS OTONOM IP SANTRAL

Daha çok kamu kurumu ve çok sayıda dahili kullanıcısı bulunan büyük ölçekli işletmelerin tercih ettiği fiziksel santral olarak adlandırılan TELESİS Otonom IP Santral hizmeti ile Aydın ve çevre illerin aranan firması olduklarını söyleyen Atılım Terzioğlu, “Fiziksel santral eski tip analog ve IP santrallerin çalışma standartları bir merkezi işlemciye bağlı, dünyada tek olan otonom teknolojisini kullanan, bir merkezi işlemciye bağlı olmadan Clusater yapıda çalışabilen TELESİS Otonom Santrali’nin satış ve teknik destek hizmetini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Atılım Telekomünikasyon ayrıca, teknik altyapısı ile network altyapısını projelendirme, uygulama ve teknik danışmanlık hizmetlerini de veriyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ