05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Yağmur Sigorta 20. yılında zirvede

Yağmur Sigorta 20. yılında zirvede

Sigortacılık sektöründe 20 yıldır hizmet veren Yağmur Sigorta, 2012 yılından bu yana her yıl olduğu gibi 2021 yılında da Allianz Sigorta’nın en çok poliçe üreten acentesi olarak Aydın il birincisi oldu.

Aydın’da sigortacılık sektöründe 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren, Özgür Arıcı ve Olcay Çoban’ın sahibi olduğu Allianz Sigorta Aydın Acentesi Yağmur Sigorta, son 10 yılda üst üste Allianz Sigorta acenteleri arasında Aydın il birincisi olma başarısı gösterdi. 2021 yılında da araç kasko, yangın, trafik sigortası gibi alanlarda Allianz Sigorta’nın Aydın acenteleri arasında en çok iş üretimi yapan acente olan Yağmur Sigorta, bu yıl da hizmet kalitesini ve başarısını devam ettirmek istiyor.

YILLIK 15 MİLYON POLİÇE ÜRETİMİ

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kendilerini tercih eden müşterilerinin katkılarıyla en çok poliçe üreten acente olduklarını ifade eden Yağmur Sigorta sahibi Özgür Arıcı, “Kurulduğumuz günden bu yana müşteri memnuniyetini hep ön planda tuttuk. Son 10 yılda elde ettiğimiz başarılar düzgün çalışma, güven, hizmet ve müşteriye verilen değerle alakalı. Sigortacılıkta güven ve hızlı çözümler en önemli faktör. Güvenle birlikte uygun fiyat da tercih sebebi oluyor. Yağmur Sigorta olarak, tüm alanlarda genellikle en uygun fiyatı veren acente oluyoruz. Allianz Sigorta acenteliğinin yanında, 15’e yakın sigorta acenteliğimiz de bulunuyor. Yağmur Sigorta olarak yıllık yaklaşık 15 milyon adet poliçe üretimi gerçekleştiriyoruz. Yıllardır bizlere güvenen, bizleri tercih eden herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

EGE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ DE BULUNUYOR
Son 10 yıldır üst üste Allianz Sigorta Aydın İl Birincisi olan Yağmur Sigorta, 2015 yılında Allianz Ege Bölgesi Süper Lig Exclusive birincisi olarak da önemli bir başarıya imza attı. Bugüne kadar araç kasko, yangın, trafik sigortası alanına yoğunluk verdiklerini belirten Özgür Arıcı, geçtiğimiz aylardan itibaren sağlık sigortası alanına da ağırlık vermeye başladıklarını, bu yıl sağlık sigortasında da önemli bir başarı elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ