05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Uşaklı Petrol yatırımlarına devam ediyor

Uşaklı Petrol yatırımlarına devam ediyor

Aydın’da yarım asırdır farklı sektörlerde faaliyet gösteren, son 15 yıldır akaryakıt sektöründe hizmet veren Uşaklı Petrol, inşaat sektöründe de butik villa ve ticari amaçlı dükkan projeleri ile yatırımlarına devam ediyor.

Aydın-Muğla Karayolunda 15 yıldır Petrol Ofisi bayisi olarak Aydınlılara hizmet veren Uşaklı Petrol Aydın’da yatırımlarına devam ediyor. Müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeyen Uşaklı Petrol, yenilenebilir enerji yatırımı ile de kendi elektrik enerjisini üretmeye başlayarak örnek bir işletme oldu. Akaryakıt sektöründe kurumsal işletmelere ve çiftçilere çözüm ortağı olduklarını anlatan işletme ortağı Kemal Uşaklı, “Önceliğimiz müşteri memnuniyeti, güven ve kalitedir. Bu anlamda aldığı ödüllerle kendisini ispatlamış bir akaryakıt istasyonuyuz. Gelecek hedefimiz, genişlettiğimiz hizmet ağımızda müşteri memnuniyetini artırmaktır ve Aydın için yatırımlarımıza devam etmek” dedi.

PETROL OFİSİ BAYİLERİ ARASINDA İLK 25’TE

Hasan Fehmi Uşaklı tarafından kurulan Uşaklı Petrol’de artık Emel Uşaklı ve Kemal Uşaklı kardeşler de işin başına geçti. Akaryakıt sektöründe birçok ödüle layık görüldüklerini anlatan Kemal Uşaklı şöyle konuştu;
“Uşaklı Petrol Gıda Tarım ve Petrol Ürünleri İnşaat A.Ş. ortaklarından birisiyim. Muhasebe ve Finansal Yönetim mezunuyum. Babam Hasan Fehmi Uşaklı’nın kurduğu firmamızı kardeşim Emel Uşaklı ile birlikte yönetiyoruz. Türkiye genelinde akaryakıt satışında ve müşteri memnuniyetinde birçok ödüle layık görüldük. Petrol Ofisleri bayileri arasında Türkiye’de en fazla örneklem ve birinci göz ortalamasında 2 bini aşkın istasyon içerisinde ilk 25’teyiz. Bu başarıları yıllardır değişmeyen müşteri memnuniyeti anlayışımızla elde ettik. Aynı titizlik ve özenle Aydınlılara hizmet vermeye devam ediyoruz.”

İŞLETME VE ÇİFTÇİLERİN ÇÖZÜM ORTAĞI

Aydın’da birçok kurumsal işletmenin ve çiftçinin akaryakıt ihtiyacını sağlayan Uşaklı Petrol, çözüm odaklı işletme olmasıyla takdir topluyor. Aydın’ın üreten ve ekonomiye katkı sağlayan çiftçilerine büyük önem veren Uşaklı Petrol, çiftçinin akaryakıt temininde sorun yaşamaması için yerinde temin gibi çözümler sunuyor. Bunun yanı sıra ödeme kolaylığı ile de çiftçiye her yönü ile destek oluyor.

YENİ PROJELERE START VERİYORLAR

2019 yılında Aydın’da pompadan AdBlue satışı yapan ilk petrol istasyonu olan Uşaklı Petrol, yeni bir yatırım yaparak bu yıl kendi enerjisini üretmeye başladı. Yeni yatırımlar ve yenilikler hakkında bilgi veren Kemal Uşaklı, “Petrol istasyonumuza Ege Solar şirketinin çözüm ortaklığı ile 50 KW’lık GES kurduk. Bu yatırımla yıllık elektrik ihtiyacımızın tamamını güneş enerjisinden karşılamayı hedefliyoruz. Uzun yıllardır şirketimiz akaryakıt sektörünün dışında gayrimenkul yatırımları ile de meşgul. Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde butik villa projemizin inşaatına önümüzdeki ay başlıyoruz. Efeler’de 30 bin metrekare üzerine planlanan inşaat projemizin 2023’te start almasını hedefliyoruz. Bu projemizde ticari amaçlı dükkan ve depolar yer alacak. Dünya’da yaşanan ekonomik krizler ve savaşlardan dolayı diğer yatırım projelerimizi 2023 yılına planladık. Şirketimizin ortağı olduğu ve 1985 yılından bugüne hizmet veren üretim hacmi ile Ege’de önemli bir yere sahip olan Kaletopsan tuğla üretimi ile Aydın ekonomisine katkı sağlıyor.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ