05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

İpek Yufka’dan ev yapımı tadında el yapımı ürünler

İpek Yufka’dan ev yapımı tadında el yapımı ürünler

Taze yufkaları ile 25 yıldır Aydınlılara hizmet veren İpek Yufka, ev yapımı tadında el yapımı ürünleri erişte, yuvarlama ve mantı ile sofralara lezzet katıyor.

1997 yılında el yapımı taze yufkaları ile sektöre giriş yapan ve gelişen teknoloji ile birlikte üretim hacmini artıran İpek Yufka, Aydın’ın seçkin şarküteri, marketler ve Halk Ege Et Şubeleri’ndeki raflarda Aydınlılarla buluşuyor.

GÜNLÜK 1 TON YUFKA ÜRETİMİ

Aydın’ın yöresel tatlarından yuvarlamayı toptan satışa sunan ilk firma özelliğini de taşıyan İpek Yufka’nın işletmecisi Volkan Korkut, ürünlerin tadı ve tazeliğinden bugüne kadar hiçbir şekilde ödün vermediklerini söyledi. Korkut, “1997 yılında el yapımı yufka ile başladık. Gelişen teknolojiyle birlikte üretim hacmimizi artırdık. Günlük 1 ton yufka imalatı yapıyoruz. 2005 yılında toptan yuvarlama üretimine başlayan ilk işletmeyiz. El yapımı mantı, erişte ve yuvarlama ile ürün yelpazemizi ve pazar alanımızı genişlettik. Aydın’ın tüm ilçelerine hizmet veren bir işletme konumuna geldik.” diye konuştu.

ERİŞTE, YUVARLAMA VE
MANTININ TAMAMI EL YAPIMI

Tazeliği ve tadı ile sofraların lezzetini artırdıklarını söyleyen İpek Yufka işletmecisi Volkan Korkut, şöyle konuştu;
“Artan taleple birlikte son yıllarda börek imalatına da başladık. En büyük ayrıcalığımız el yapımı ürünlerin tazeliğinden ve kalitesinden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmamızdır. Ürünlerimizin tamamını şarküteri, marketler ve Halk Ege Et şubelerinden müşterilerimize buluşturuyoruz. Piyasadaki en büyük ayrıcalığımız ev yapımı tadında el yapımı ürettiğimiz doğal ürünlerimizdir. Erişte, yuvarlama ve mantının üretimi tamamen el yapımıdır. Müşteri memnuniyetinde de anlıyoruz ki el yapımı ürünlerimizle sofraların lezzetini artıyoruz. İşletmemizde lezzet kalitesine çok önem veriyoruz. Üretim kapasitemizi lezzet kalitemiz ve müşteri memnuniyetinden ödün vermemek için stabil tutuyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ