05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Güzellik Uzmanı Seda Erensoy’un sihirli dokunuşları Esse Güzellik Merkezi’nde

Güzellik Uzmanı Seda Erensoy’un sihirli dokunuşları Esse Güzellik Merkezi’nde

Aydın’da yenilikçi uygulamaları ile fark yaratan Güzellik Uzmanı Seda Erensoy, güzellik ve estetik adına geniş ürün hizmetleri ile Aydınlı kadınlara hizmet veriyor.

Güzellik Uzmanı Seda Erensoy, yenilikçi bakış açısı, kaliteli ve modern hizmeti ile Aydın’da fark yaratıyor. Kalıcı makyaj, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, cilt bakımı, lazer operasyon ve zayıflama alanında uzman kadrosu ile Aydınlı kadınlara hizmet veren Seda Erensoy, başarısını yenilikçi ve modern bakış açısına bağlı olduğunu söyledi.

Sektöre kaş alımı ile başlayan ve kişisel gelişimine verdiği önemle birçok uygulamada ön plana çıkan Seda Erensoy, “Güzellik sektörü, hızla gelişen, değişen ve ilerleyen bir sektör. Bu anlamda kendimi geliştirmek için birçok estetisyenlik kursuna gittim. Sektörde uzun süre her kademede çalıştım. Zamanla kendi işimi kurma fikrim oluştu. 3 yıl önce işletmemi açmaya karar verdim. Ekip arkadaşlarım da sürekli eğitim alıyorlar. Yenilikçi bir bakış açısı ile en güncel uygulamaları Aydın’a getirdim. Kullandığımız malzemelerin kalitesine önem veriyoruz. Kadınların memnuniyetini bugüne kadar hep sağladık” dedi.

GÜZELLİĞİNİZ EMİN ELLERDE 

Güzellik Uzmanı Seda Erensoy, danışanlarına verdikleri hizmetleri, uygulamaları şu şekilde anlattı:
“Kalıcı makyajda ürün kalitesi ve uygulama tekniklerim sayesinde fark yaratıyoruz. Kaş, dudak renklendirme, kalıcı eyeliner ve dipliner uygulamalarını en güncel tekniklerle yapıyoruz. Danışanlarımızın bizden memnun kalmasındaki en büyük etken, kullandığımız malzemelerin kaliteli oluşu ve müşteri memnuniyetinin en üst seviyede olmasıdır. Kalıcı makyaj uygulaması kadınlara günlük hayatta hem kolaylık, hem de her daim bakımlı görünmelerini sağlar.

İPEK KİRPİK

İşçiliğinin bir uzman tarafından yapılması gereken ipek kirpik uygulamasında Aydın’ın en iyisi olduğumuzu söyleyebiliriz. Bilinenin aksine ipek kirpik zarar vermez önemli olan kaliteli malzeme ve profosyonel bir kişi tarafından uygulanması gereklidir.

LİFTİNG

Dünyaca ünlü 3 markadan birisi ile çalışıyoruz. Piyasada değerinin altında yapılan uygulamalar lifting değildir. Bu uygulamalar kirpiklere aksine zarar veriyor. Lifting ise kirpikeri besler, gürleştirir ve düzenli yapıldığında bakımını sağlar.

PROTEZ TIRNAK

Alanında kendisini kanıtlayan markalarla çalışıyoruz. Protez tırnak, güçlendirme ve kalıcı oje işlemleri uzman kişiler tarafından yapıldığında asla zarar vermez. Günlük kullanımda hem estetik bir görünüme sahip olabilirsiniz hem de bakımlı kalırsınız.

CİLT BAKIMI

Profesyonel cilt bakımı, profesyonel cilt temizliği ile alakalıdır. Birçok cilt tipine ve problemine göre yaptığımız uygulamalar mevcut. Cildi analiz edip hangi prosedür uygulanacaksa ona göre karar verip yol izliyoruz. Danışanlarımızın ihtiyaç ve problemlerine göre bir uygulama planı çıkartıyoruz.

LAZER EPİLASYON

Son sistem yaz kış bir cihazla çalışıyoruz. Alman menşeili 3 dalga boyuna sahip ve asla yakma riski yoktur. Her bölgeye uygulanabilir acısı indirgenmiş bir cihaz kullanıyoruz. Danışanlarımızın kıl yapısına bağlı olarak paket programlar düzenliyoruz.  Bu yüzden memnuniyet oranımız yüksek.

ZAYIFLAMA

Kişiye göre farklı cihaz ve uygulamalarla bölgesel sorunu ne ise en uygun programı çıkartıyoruz. Zayıflamada danışanlarımız verdiğimiz plana uyduğu takdirde çok net sonuçlar elde ediyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ