05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Sancak İnşaat’tan Efeler ve Kuşadası’nda iki prestijli proje

Sancak İnşaat’tan Efeler ve Kuşadası’nda iki prestijli proje

Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde Doğa Life Konakları’nın inşaatını tüm hızıyla sürdüren Sancak İnşaat, Kuşadası Soğucak Mahallesi’nde de Doğa Life Rezidans projesine start veriyor.

DOĞA LİFE KONAKLARI

Aydın’ın yeni nesil modern konakları, Sancak İnşaat güvencesiyle Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa ediliyor. Şehir merkezine çok yakın bir mesafede, villalar bölgesinde bulunan Doğa Life Konakları 24 adet birbirinden bağımsız tripleks konaktan oluşuyor. Kısa sürede önemli bir yol kat edilen Doğa Life Konakları’nın 12 konaktan oluşan ilk etabı 2022 yılı içinde tamamlanacak. Projede ikinci etap inşaatına da start verildi.

AKILLI KONAKLAR
Akıllı ev teknolojisi ile tasarlanan Doğa Life Konakları, daha çevreci yaklaşımlar sergileyerek en az enerji tüketimi ile en yüksek yaşam konforunu sunacak. Projede ergonomi ve kullanım kolaylığı ön planda tutuldu.

HER KONAĞA ÖZEL SOSYAL ALANLAR

Doğa Life Konakları’nda modern yaşam anlayışını kaliteyle birleştirerek bir an önce evinize kavuşma hissi yaratacak bir mimari konsept geliştirildi. Spor odası, havuzu, saunası, kış bahçesi, barbekü ile her konağın kendine ait sosyal alanları oluşturuldu. Modern ve yenilikçi anlayışla tasarlanan iç mekanların yanı sıra, her konağa özel bahçenizde dilediğiniz gibi vakit geçirip, çocuklarınızla eğlenebileceksiniz. Yazın başka, kışın başka bir keyifle size özel yaşam alanları sunan projede, üst katındaki spor salonunda Aydın manzarası ile sporunuzu da yapabileceksiniz.

————————–

DOĞA LİFE REZİDANS

Sancak İnşaat, Kuşadası Soğucak Mahallesi’ndeki yeni projesi Doğa Life Rezidans’ın proje çalışmalarını tamamladı. 18 lüks ve akıllı daireden oluşan Doğa Life Rezidans inşaatına start verecek olan Sancak İnşaat, bu projesini 2023 yılı içinde tamamlamayı hedefliyor. TAMAMI DENİZ MANZARALI DAİRELER
Kuşadası’nın gelişmiş bölgesi Soğucak Mahallesi’nin en ayrıcalıklı projelerinden biri olan Doğa Life Rezidans’ta 1+1 ve 2+1 lüks ve akıllı ev sistemleri ile donatılan 18 daire bulunuyor. Tüm dairelerin deniz manzarası ile buluştuğu proje, sosyal alanları ve özellikleriyle ön plana çıkıyor. Doğa Life Rezidans’ın, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, kapalı otoparkı da bulunuyor.

Ulaşım olarak İzmir ve Aydın merkeze yakınlığı ile dikkat çeken Doğa Life Rezidans, bol oksijenli havası, yeşil ve mavinin huzuruyla yaz ve kış yaşamaya uygun bir proje olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ