05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Cihan Soğutma yurt dışı pazarında

Cihan Soğutma yurt dışı pazarında

Cihan Soğutma yurt dışı pazarında

Ticari buzdolabı ve soğuk hava deposu imalatında Aydın’ın tek üreticisi olan Cihan Soğutma, Ege Bölgesi’nde söz sahibi olmasının ardından yurt dışından gelen taleplere de cevap vermeye başladı.


Aydın’da sektörün öncülerinden olarak, 1995 yılında 500 metrekarelik kapalı tesisinde ticari buzdolabı üretimine başlayan Cihan Soğutma, şimdi 2.000 metrekarelik fabrikasında portföyüne yeni ürünler ekleyerek, Ege Bölgesi’nde söz sahibi oldu.

2005 yılında endüstriyel mutfak üretimine başlayan, makine parkını genişleterek, bilgisayar destekli tasarıma geçen Cihan Soğutma, geniş üretim yelpazesi, aktif makine parkıyla 2.000 metrekarelik kapalı alanda üretimine devam ediyor. Ar-Ge çalışmalarına daha da ağırlık vererek bu sayede ürün yelpazesini genişletmeyi başardı. Ürünlerinde öncelikle kaliteyi baz alarak bu doğrultuda gelişmeyi hedefleyen Cihan Soğutma, ISO 9001 – 2000 kalite belgesi ve CE uygunluk belgesi alarak çevreci bir firma olduğunu kanıtladı.

GIDA SEKTÖRÜNÜN GÜVENİLİR MARKASI ‘CİHSO’

Cihan Soğutma’nın ‘CİHSO’ markasıyla ürettiği ticari buzdolabı, soğutma panelleri, soğutma cihazları, soğuk hava depoları, soğuk hava depo kapıları ve endüstriyel mutfak cihazları, Aydın başta olmak üzere Ege Bölgesi ve Türkiye’nin birçok ilindeki pastane, lokanta, kasap, şarküteri, otel, restoran, hastane, yemekhanelerde kullanılıyor.
Cihan Soğutma aynı zamanda Efeler Gıda Çarşısı’nda bulunan 800 metrekarelik satış mağazasında endüstriyel mutfak malzemeleri ile de hizmet veriyor.  

CİHSO YURT DIŞI PAZARI’NDA

Ticari buzdolabı ve soğuk havada Aydın’ın tek üreticisi olarak, 2016 yılından itibaren sektörün uluslararası fuarlarına da katılan Cihan Soğutma, Ege Bölgesi’nde ve yurt dışında bayilikler vermeye başladı. Bayii sayısını artırmayı hedefleyen firma, CİHSO markası ile Hollanda, Irak, Umman, Cezayir gibi ülkelere ihracat gerçekleştirirken, 2022 yılında ihracatını arıtmayı planlıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ