05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ciğerci Bahattin Çine’de açıldı

Ciğerci Bahattin Çine’de açıldı

Ciğerci Bahattin Çine’de açıldı

Türkiye’nin farklı illerinde 49 şubesi bulunan Ciğerci Bahattin 50. şubesini Çine’de açtı. Ciğerci Bahattin’in Aydın’daki ilk ve tek şubesi olan işletme, Aydınlıları farklı lezzetlerle buluşturdu.


Ciğer kültürünü şubeleriyle farklı illere taşıyan, Türkiye’nin en meşhur ciğercilerinden Ciğerci Bahattin’in yeni şubesi Aydın’da Çine ilçesine açıldı. Aydın – Muğla Karayolu’nda Muğla güzergahında faaliyetine başlayan Ciğerci Bahattin, kısa sürede yoğun ilgi gördü.
Aydın ve Çine’de eksikliğini hissedilen farklı lezzetleri nezih bir mekanda tatma fırsatı sunmak için 50. şubelerini Çine’ye açtıklarını belirten işletme sahipleri Rıdvan Turgut ve Ali Turgut, günlük taze kesim kuzu ciğeri, Adana ve Urfa Kebabı, kuzu şiş, kuzu kaburga, kuzu pirzola, antrikot, biftek, tavuk kanat, tavuk şiş, meşhur Çine Köftesi ile müşterilerine farklı lezzetler sunduklarını söyledi.

GECE 03.00’A KADAR
SINIRSIZ VE BOL MEZE
Haftanın 7 günü sabah saat 09.00’dan gece saat 03.00’a kadar hizmet veren Ciğerci Bahattin, Çineliler’in yanı sıra Aydın’ın farklı ilçelerinden ve tatil beldelerine giden vatandaşlardan ilgi görüyor.
Sınırsız ve bol meze çeşitleriyle farklı sunumlar yaptıklarını dile getiren işletmeci Rıdvan Turgut, “1995 yılından bu yana kuzu eti kullanarak damaklarda yer etmiş, Türkiye’de ciğerci denince akla ilk gelen marka olan Ciğerci Bahattin’in 50. şubesi ile Aydın’a ve Çine’ye hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Çine’yi seçmemizin sebebi, bir lezzet durağı olması. Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça gibi sahil beldelerinin geçiş güzergahında olduğumuz için çok sayıda yol müşterimize de hizmet veriyoruz. Efeler’de ve diğer illerde yeni şubeler açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

TÜM ÜRÜNLER GÜNLÜK

Temizlik, hijyen ve müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini ifade eden Rıdvan Turgut, “Kuruluşumuzdan bugüne en leziz yemeklerimizi, en sağlıklı şekilde müşterilerimize sunmaktayız. Et, ciğer ve sebzelerimizin tamamını özenle seçerek günlük tedarik ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ